Cele mai potrivite activități de toamnă pentru zodia ta

Mulţi dintre noi oftează adânc la sfârşitul verii, mâhniţi din pricina faptului că anotimpurile care urmează - toamna şi iarna - nu sunt atât de ofertante din punct de vedere al activităţilor de petrecere a timpului liber.

09 oct. 2021, 13:55
Cele mai potrivite activități de toamnă pentru zodia ta

Activități de toamnă pentru zodia ta. Totuşi, astrologii spun că pentru fiecare semn zodiacal există o activitate care îl împlineşte, care îl face să se bucure la maximum. Există activităţile tradiţionale, cum ar fi culesul merelor, al strugurilor sau sculptatul dovlecilor, dar şi unele activități non-tradiționale de toamnă, potrivit byrdie.com Află, în cele ce urmează, activitatea de toamnă care ţi se potriveşte în funcţie de zodie.

Berbec: Încearcă un nou traseu de alergare

Berbecii sunt tot timpul plini de energie şi foarte activi. Tot ceea ce pune corpul în mişcare este o reală plăcere pentru tine, fie că vorbim de plimbări, de alergări sau de drumeţii. Pentru a-ţi valorifica energia, alege un traseu de alergare pe care nu l-ai mai încercat până acum şi încearcă să îţi baţi recordul personal.

Taur: Culege fructele toamnei

Taurul este o zodie de pământ, așa că pentru aceşti nativi cele mai potrivite activităţi sunt cele care presupun întoarcerea la natură. Toamna asta, mergi la cules de fructe! Selectarea manuală a fiecărui fruct cules îţi va aduce o bucurie mai mare decât îţi imaginezi. Şi nu te opri doar la cules! Pregăteşte şi câteva preparate – conserve, compoturi, dulceţuri – din recoltă.

Gemeni: Cumpără ingrediente de la fermieri

Gemenii iubesc spontaneitatea, aşa că una dintre cele mai potrivite activităţi de toamnă pentru aceşti nativi ar fi o vizită neplanificată la o fermă, de unde să-şi procure ingrediente de sezon, necesare pentru prepararea unor mese sănătoase şi gustoase.

Citeste si Horoscop dragoste. Ce zodii îşi vor găsi marea iubire în octombrie

Rac: Un foc de tabără pe plajă

Racul este un semn de apă, astfel încât orice activitate desfăşurată în apropierea unei ape va fi exact ceea ce are nevoie. Întrucât vremea va fi puțin mai răcoroasă, te poţi relaxa cu prietenii și familia în jurul unui foc făcut pe plajă. Asezonează această atmosferă de basm cu bezele şi ciocolată caldă!

Leu: Sculptează dovleci

Sculptatul dovlecilor este o activitate plăcută şi relaxantă la orice vârstă. Această activitate îi va duce pe aceşti nativi înapoi la amintirile din copilărie. Şi cum Leii adoră sărbătorile, un ornament realizat chiar de ei pentru Halloween le va aduce o doză în plus de bucurie.

Fecioară: Explorează un oraș nou

Deşi tind să fie mai rezervate, Fecioarele adoră să încerce noi experiențe. Profită de o zi liberă şi mergi cu partenerul sau cu un prieten într-un loc nou, unde puteți experimenta mâncarea și cultura. Un mic festival stradal sau vizitarea unei galerii de artă pot fi mai mult decât bine-venite pentru tine.

Balanță: Organizează o petrecere cu schimburi de îmbrăcăminte

Îmbrăcămintea de toamnă asociată cu un eveniment social distractiv în aer liber ar fi cu siguranţă pe placul Balanțelor. În timp ce toată lumea își pregătește dulapurile pentru noul sezon, o petrecere între prieteni în care să faceţi schimb de haine va deveni, cu timpul, distracţia ta preferată de sezon. Adaugă mâncare bună și vin și distracţia e garantată!

Scorpion: Un maraton de filme de groază

Thriller-urile și filmele horror îi fac, adesea, pe Scorpioni să se simtă vii. Fiind guvernat de Pluto, Scorpionul adoră şi aromele bogate. Un maraton de filme din categoria sus-menţionată, asezonat cu popcorn şi vin fiert cu scorţişoară poate fi o aventură distractivă pentru tine și toți prietenii tăi.

Săgetător: Mergi în drumeții

Vremea de toamnă va stimula simțurile acestui nativ guvernat de Jupiter. Vei adora provocarea de a traversa cât mai multe poteci. Fiind un semn filosofic, Săgetătorul va aprecia și retrospectiva experienței cățărării odată ce va ajunge pe vârful unui munte.

Citeste si Horoscopul babilonian, cu Mihai Voropchievici. Ce spun runele despre cel mai vechi zodiac din lume

Capricorn: Fă un tur ‘bântuit’

Capricornii sunt, poate, cei mai curajoşi nativi din zodiac. Un turneu în locuri bântuite sau case de groază îţi va testa curajul într-un mod distractiv.

Vărsător: Fă voluntariat

Vărsătorilor le place să facă acţiuni caritabile şi, mai mult decât atât, au darul de a-i inspira şi pe alţii. Toamna asta, caută noi organizații comunitare în cadrul cărora să faci voluntariat. Chiar şi a curăţa străzile din cartierul tău este o modalitate excelentă de a arăta dragoste comunității tale, în timp ce te bucuri de ultimele zile de vreme bună până la sosirea iernii.

Pești: Fă-ți drum printr-un lan de porumb

Ca semn guvernat de Neptun, îți place să-ți lași imaginația să fugă spre fantezie. Să rătăceşti într-un lan de porumb ca într-un labirint poate fi o aventură de ţinut minte. Socializarea poate fi dificilă pentru Pești, așa că planificarea acestei ieșiri ca activitate de grup poate fi un mod distractiv de a elimina presiunea.