Cele mai potrivite culori pentru casa ta, în funcţie de zodie

Casa ta este sanctuarul tău. De aceea este foarte important cum o decorezi şi ce culori să alegi pentru a aduce linişte,...

17 aug. 2018, 08:59
Cele mai potrivite culori pentru casa ta, în funcţie de zodie

BERBEC

Roşu şi portocaliu.

Astrologii spun că nuanţele luminoase şi energice sunt cele mai potrivite pentru această zodie. În special roşul, culoarea planetei ei, Marte. Zidurile roşii îi vor permite să se simtă în elementul ei în propria casă. O altă culoare fierbinte şi aprinsă care va motiva acest semn zodiacal este portocaliul. Se pare că este destul de uşor să îţi vopseşti pereţii în portocaliu, pentru că în funcţie de umbră, portocaliul poate fi masculin sau feminin.

Citeşte şi Eşti în căutarea cristalului norocos? Numerologia este cheia. Fă un calcul simplu şi află ce ţi se potriveşte!

TAUR

Verde ca salvia şi mov.

Ca semn de Pământ, Taurul este inspirat de natură, aşa că astrologii recomandă nuanţele de verde pentru el. Acestea îl vor ajuta să rămână conectat cu Pământul pentru a-şi putea exprima creativitatea artistică. Dacă nu e un fan al culorii verde, atunci el poate opta pentru culori mai calde, cum ar fi cremul sau movul, deoarece acestea creează medii liniştitoare care îl vor ajuta să rămână calm şi centrat.

GEMENI

Alb şi pete de culoare.

Acest semn energic preferă spaţiile simple care te duc cu gândul la curăţenie şi deschidere. Gemenilor le place să păstreze pereţii goi, deoarece ei sunt mereu ocupaţi şi pe un picior de plecare. Pereţii albi vor face ca locuinţa lor să pară un refugiu senin din viaţa lor agitată. Dar, din moment ce ei sunt, de asemenea, ecletici, adăugând pete de galben, albastru, portocaliu şi diferite modele le va scoate la iveală personalitatea ciudată. Casa lor reflectă adesea mintea lor, care este mereu plină.

RAC

Pasteluri şi violet.

Albul, rozul, albastrul deschis şi pastelurile creează o atmosferă confortabilă şi primitoare pentru acest semn zodiacal. El este condus de lună şi iubeşte culorile pe care aceasta le reflectă. Din moment ce, uneori, el poate deveni sensibil şi emotiv, violetul este o culoare relaxantă care îi va energiza şi calma sentimentele. Casa este locul în care Racul îşi are inima, aşa că violetul este util pentru a-i revigora chakrele.

Continuarea horoscopului pe eva.ro.