Cele mai PUTERNICE lecţii pentru 2019 pentru fiecare ZODIE

Anul 2019 are semne bune pentru toate zodiile. Lectii importante vor fi de invatat, astfel incat, la final de an sa fim cu totii mai intelepti.

12 ian. 2019, 05:43
Cele mai PUTERNICE lecţii pentru 2019 pentru fiecare ZODIE

Semnele de Foc (Berbec, Leu, Sagetator) trebuie sa actioneze astfel incat sa se afirme

Semnele de Pamant (Taur, Fecioara, Capricorn) trebuie sa se relaseze si sa aiba rabdare.

Semnele de Apa (Rac, Scorpion, Pesti) trebuie sa isi rezolve punctele vulnerabile.

Semnele de Aer (Gemeni, Balanta, Varsator) trebuie sa iasa din zona de confort.

Iata, in continuare, cele mai puternice lectii pentru 2019 pentru fiecare zodie in parte.

BERBEC

Planeta conducatoare, Marte, se afla in Berbec, ceea ce inseamna un inceput de an in forta. Trebuie sa-ti pastrezi spiritul de aventura, de pionierat si sa spui DA mai des. Chiar si atunci cand acest da te sperie. Fii deschis sa inveti lucruri noi. Poate ca esti tentat sa te inscrii la o scoala sau poate sa urmezi cursuri de dezvoltare profesionala. Ai nevoie de ele ca sa te faci remarcat mai usor.

Luna aprilie este rezervata romantismului. Luna Noua iti creste increderea de sine si scoate la suprafata emotii puternice. Iti declari mai usor dragostea. Sosirea lui Venus in Berbec accentueaza si mai mult nevoia de a te face remarcat si de a avea incredere in tine. Numai asa poti cuceri persoana de langa tine.

TAUR

Anul 2019 inseamna pentru tine redescoperire. Vei invata sa te pui pe primul plan, chiar daca, uneori, acest lucru inseamna sa te rupi de angajamente sau sa pari egoist. Conjunctia Marte-Uranus de la mijlocul lui februarie te introduce intr-o lume a spiritualitatii si poate aparea o criza a credintei. De asemenea, cele trei cuadraturi Jupiter-Neptun din ianuarie, iunie si septembrie vor accentua situatiile in care, in ciuda eforturilor tale, nu te vei simti apreciat la adevarata valoare. N-ar mai trebui sa fie, astfel, o surpriza faptul ca intrarea razboinicului Marte in Taur va aduce nevoia de a-ti urmari propriile interese.

In amor, gelozia este la cote inalte in 2019. Din fericire, conjunctia Venus-Jupiter de la sfarsitul lunii ianuarie o mai domoleste. Urmeaza o perioada in care uiti si ierti usor. Pasionalul Marte te face mai iubiaret. Urmeaza o perioada fierbinte. Daca esti singur, iti poti intalni jumatatea. Ai grija, insa, sa nu fii prea gelos sau prea insistent.

GEMENI

Anul 2019 inseamna pentru tine introspectie si analiza. Un an de dezvoltare spirituala si personala. In ianuarie, iunie si septembrie, optimistul Jupiter este in cuadratura cu nebulosul Neptun, ceea ce iti poate aduce fie perioade de vulnerabilitate, fie de negare, fie de idealism exagerat, fie de invinovatire.

In plan amoros, iubaretul Venus iti aduce perioade propice logodnei sau mariajului. Daca esti singur, conjunctia Venus-Jupiter iti poate aduce mai multa incredere in sine si mai multe oportunitati de a-ti intalni jumatatea.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.