Cele mai răzbunatoare zodii! Cum îşi vor lua revanşa dacă sunt trădate, în funcţie de semnul zodiacal

Horoscop. Potrivit astrologilor, fiecare dintre nativi are un punct de toleranta care daca este cumva depasit, poate duce la consecinte destul de grave. Astfel, unii dintre nativi sunt cat se poate de razbunatori si aleg cele mai perverse metode pentru a se razbuna pe cei care le-au facut rau, altii sunt cat se poate de iertatori si cat se poate de neinteresati de persoanele care-i calca pe bataturi.

24 iun. 2014, 04:35

Horoscop: În cele ce urmeaza, va vom prezenta cele mai razbunatoare zodii si care sunt odurile in care vor incerca sa isi ia revansa pentru ceea ce au patit sau pentru ce le-ati facut.

BERBEC

Berbecii nu se lasa usor calcati in picioare. Sunt capabili prin firea lor sa mearga pana in panzele albe daca au motive adevarate sa se razbune. Daca sunt tradati in dragoste, vor plati cu aceeasi moneda iar daca sunt tradati in afaceri, vor face tot posibilul sa-i aduca la sapa de lemn pe cei care i-au facut sa piarda bani. In schimb, daca sunt tradati de un membru al familiei, din orice punct de vedere, berbecii sunt, in mod surprinzator, iertatorii.

TAUR

Taurii sunt nativii care tin ranchiuna persoanelor pe care se supara cel mai mult timp. Taurii considera ca sunt tradati chiar si atunci cand un prieten apropiat nu este de acord cu una dintre conceptiile lor. Sunt persoane foarte posesive si consuma multa energie incercand sa detina controlul tuturor persoanelor care le sunt apropiate. Daca se simt tradati insa, sunt incapabili sa puna la cale un plan de razbunare. Asa ca reactioneaza in modul clasic, facand scandal sau incercand sa pateze numele persoanei care considera ei ca i-ar fi tradat.

GEMENI

Gemenii sunt unii dintre cei mai razbunatori nativi ai zodiacului. Limita lor de toleranta este ridicata, fiind oameni care pot intelege motivele pentru care o persoana apropiata i-a tradat. Insa daca descopera ca motivele pentru care au fost tradati sunt invidia sau pur si simplu dorinta de a-i detrona, gemenii devin adevarati sacali. Iar inteligenta si viclenia le permite sa ticluiasca unele dintre cele mai crunte planuri de razbunare. Astfel, daca sunt tradati in dragoste, vor insela si ei de nenumarate ori persoana ibita, fara sa-i dea de inteles ca stiu ca au fost tradati. Apoi, cand persoana iubita va crede ca totul este in regula, Gemenii vor lasa la „indemana” dovezile tradarii lor iar cand vor fi descoperite ii vor rade in fata persoanei iubite. Daca sunt tradati in prietenie sau in afaceri, Gemenii prefera sa nu piarda timpul cu razbunari pe moment. Au rabdare ca timpul sa treaca si apoi lovesc fatal cand adversarul lor se ateapta mai putin.

RAC

Racii sunt aproape incapabili sa se razbune. Din aceasta cauza, sunt nativii de pe urma caroa se profita uneori mult prea mult. Insa nativii acestei zodii prefera sa nu isi consume energia facand planuri de razbunare. Asa ca lasa timpul sa treaca, isi ling ranile si merg mai departe. Din pacate, nu isi invata niciodata lectia si ajung in situatia de a fi tradati destul de des.

LEU

Leii sunt unii dintre cei mai razbunatori nativi ai zodiacului. Daca sunt tradati pe orice plan, vor face amenintari crunte si nu se vor lasa pana nu vor plati cel putin cu aceeasi moneda, in orice caz ar fi fost tradati. Cu toate acestea, daca descopera ca este vorba doar de o incurcatura si ca tradarea lor a fost necesara, Leii sunt capabili sa treaca peste mandrie si sa ierte.

Continuarea pe Lyla.ro


loading...
Partenerii noștri