Cele mai ridicole blaturi. Scoruri de 79-0 şi 67-0 în două meciuri pentru promovare, în Nigeria

Două formaţii care luptau pentru promovare în Nigeria au câştigat cu scoruri astronomice, 79-0 şi 67-0, în repriza secundă a partidelor pe care le-au disputat înscriind nu mai puţin de 133 de goluri. Toate cele patru formaţii implicate în blaturi au fost suspendate.

09 iul. 2013, 18:37
Cele mai ridicole blaturi. Scoruri de 79-0 şi 67-0 în două meciuri pentru promovare, în Nigeria

După ce Federaţia Cameruneză de Fotbal a fost suspendată din toate competiţiile organizate de FIFA ca urmare a implicării politicului în fotbal, nigerienii încearcă să se ţină departe de orice suspiciuni şi au anunţat sancţiuni sportive drastice pentru patru cluburi implicate în meciuri trucate.

Formaţiile Police Machine şi Plateau United Feeders se luptau indirect pentru promovarea în divizia a patra şi au uzat de toate mijloacele pentru acest lucru. Astfel, Plateau United Forces, după ce conducea cu 7-0 la pauză pe Arkuba a marcat 72 de goluri în repriza secundă, astfel că scorul final a fost 79-0, în timp ce Police Machine conducea cu 6-0 la pauză pe Babayaro FC, dar scorul final a fost în cele din urmă 67-0.

Federaţia Nigeriană a considerat aceste rezultate drept scandaloase şi le-a suspendat din competiţie pe toate cele patru team-uri.