Cele mai scumpe băuturi din LUME se află în Capitală. O STICLĂ vine la pachet cu un VIBRATOR şi o maşină FOTO

Cele mai scumpe băuturi din lume se găsesc în Bucureşti. Un bar din centrul Capitalei pune la dispoziţia clienţilor o sticlă de whisky care costă cât un bloc de garsoniere, adică două milioane de dolari, alături de multe alte licori cu preţuri exorbitante.

29 oct. 2013, 09:50

Pentru două milioane de dolari orice client poate comanda o sticlă de whisky scoţian, acoperită cu 8500 de diamante şi 300 de rubine, creată într-o ediţie limitată, potrivit Ziarulring.ro.

Citeşte şi Preţul celei mai SCUMPE ŞAMPANII din lume depăşeşte orice LIMITĂ. Vezi cât costă gustul LUXULUI

Inedit este faptul că aceasta nu este singura băutură cu preţ ameţitor. Pe rafturile barului mai există un coniac, ediţie limitată, care costă 1,9 milioane de dolari. În speranţa că există şi clienţi cu dare de mână, patronul barului a inclus în meniu o votcă ambalată în carcasă de aur, alături de un vibrator făcut de un designer faimos, dar şi de o maşină de teren, la un preţ de 740.000 de dolari. Managerul localului a recunoscut că nimeni nu comandat o asemenea băutură, deşi sunt foarte multe vedete care trec pragul barului respectiv iar produsele extravagante au fost aduse mai mult în scop de promovare. 

Citeşte şi Ofertă pentru milionari: Excursie de DOUĂ ZILE în Marea Britanie, de 1,2 MILIOANE DE EURO