Cele mai scumpe bilete din istoria sportului. Competiţia are loc săptămâna viitoare

Organizatorii primului Masters de golf al anului au stabilit preţuri exorbitante pentru bilete, preţul unui tichet valabil o zi ajungând la 1.786 dolari, cu peste 500 de dolari mai mult decât un bilet la Super Bowl.

03 apr. 2013, 05:54
Cele mai scumpe bilete din istoria sportului. Competiţia are loc săptămâna viitoare

Cine are de gând să meargă săptămâna viitoare în oraşul american Augusta (Georgia), pentru a urmări turneul de golf în care vor concura cei mai buni jucători ai lumii, în frunte cu Tiger Woods, ar trebui să se gândească de două ori înainte de a porni la drum. Asta deoarece accesul la competiţie este aproape prohibitiv, organizatorii primului Masters al anului stabilind cele mai scumpe preţuri la bilete, din istoria sportului.

Astfel, un abonament valabil toate cele patru zile ale competiţiei este pus în vânzare contra sumei de 4.486 dolari, în timp ce un bilet de o zi are preţuri cuprinse între 1.215 dolari şi 1.786 dolari, în funcţie de ziua aleasă, preţul maxim fiind pentru tichetele din ziua finală, 14 aprilie. Chiar şi biletele la antrenamente sunt extrem de scumpe, ajungând la 1.118 dolari. Spre comparaţie, biletele la Super Bowl, considerate până acum cele mai scumpe din lume, au costat 1.210 dolari.

Un pahar de bere la primul Mastters de golf al anului costă 3 dolari, cumpărătorul putând păstra paharul, care are logo-ul Mastersului, iar faimoasele sandwich-uri cu brânză şi ardei iute costă 1,5 dolari bucata.