Cele mai sexy vedete care s-au pozat în bikini în 2012 GALERIE FOTO

Fie că au un corp perfect sau nu, că sunt slabe sau mai plinuţe, vedetele nu se feresc să se pozeze în costum de baie şi să facă pozele publice. Celebrităţi precum Rihanna, Kim Kardashin sau Britney Spears au postat în 2012, pe reţelele de socializare, fotografii sexy în costume de baie.

31 dec. 2012, 10:46

1. Rihanna

Aflată într-o vacanţă pe un iaht de lux, Rihanna a realizat o serie de fotografii incendiare pe care le-a postat pe pagina sa personală de Facebook. Fotografiile au strâns într-un timp record un număr mare de like-uri, semn că au făcut deliciul fanilor.

Rihanna este conştientă de calităţile ei fizice şi nu ezită să posteze frecvent poze sexy care o surprind fie îmbrăcată sumar, fie în costum de baie.

 

2. Kim Kardashian

Modelul american Kim Kardashian a postat pe pagina ei de Instagram o fotografie într-un costum de baie culoarea pielii. Vedeta este mândră de formele ei pe care le etalează cu fiecare ocazie.

 

3. Ciara

Cântăreaţa Ciara este şi ea posesoarea unui corp frumos. Artista a postat o fotografie din vacanţa sa din Dubai, în care apare într-un costum roşu cu floricele pe sâni.

 

4. Heidi Klum

Pentru a evita dungile inestetice provocate de sutienul de la costumul de baie, fotomodelul Heidi Klum a făcut topless vara aceasta. Frumoasa blondă a postat pe Twitter o fotografie în care se bucură de razele soarelui pe o insulă retrasă.

 

5. Britney Spears

Regina pop a postat pe contul său de Twitter o fotografie din Hawaii cu mesajul „Pregătiţi pentru piscină”. Britney este surprinsă alături de cei doi băieţi ai săi.

 

6. Fergie

Fergie, vocea feminină din formaţia Black Eyed Peas, a postat o poză din Cancun cu mesajul „Adio, Cancun”.