Cele mai stranii fenomene care au îngrozit România. Totul de la OZN-uri la poveşti cu DEMONI şi STRIGOI VIDEO

Există semeni de-ai noştri care pretind că au trăit întâmplări ce sfidează raţiunea. OZN-uri, locuri bântuite, poveşti legate de demoni şi strigoi, dispariţii inexplicabile sunt doar câteva dintre fenomenele stranii care au îngrozit ţara.

30 aug. 2015, 10:41
Cele mai stranii fenomene care au îngrozit România. Totul de la OZN-uri la poveşti cu DEMONI şi STRIGOI VIDEO

România a fost vizitată, de-a lungul timpului, de mai multe obiecte zburătoare neidentificate, iar cei care au văzut misterioasele apariţii cred că ar fi vorba despre OZN-uri, potrivit unui reportaj special al România TV.

Citeşte şi TERIFIANT. „Triunghiul Blestemat” din Marea Neagră. Pericolul pândeşte din apă VIDEO

Cei care au avut prezenţă de spirit şi au avut la îndemână aparatul de fotografiat, au reuşit să imortalizeze obiectele zburătoare. Nici Bucureştiul nu a fost ocolit de obiecte misterioase. O fotografie de noapte în care este Casa Poporului a făcut vâlvă pe internet. Asta după ce s-a observat o lumină ciudată care învăluie clădirea.

OZN-urile au fost văzute chiar şi în nopţile revoluţiei din 89! Însuşi generalul Emil Străinu confirmă prezenţa unui obiect neidentificat în noaptea de 21 decembrie, fenomen care l-ar fi speriat de moarte pe Nicolae Ceauşescu. Aflat într-un birou ascuns, alături de singurii oameni în care mai avea încredere, dictatorul a aflat de apariţia unei nave ciudate deasupra României. Fenomenul l-a speriat foarte tare pe Nicolae Ceauşescu.

Acea lumină de la Giurgiu nu a fost singura observată în nopţile Revoluţiei. În câteva zone de mare importanţă tactică au putut fi observate lumini de diverse culori care au apărut şi uneori au staţionat „la punct fix”. Prezenţa lor, semnalată atât de militari, cât şi de civilii aflaţi prin apropiere, a alimentat ulterior poveştile despre OZN-urile care ar fi „participat” la Revoluţia Română.

Nu doar oamenii de rând vorbesc despre fenomene paranormale. Specialiştii spun că România este ţara cu cele mai multe puncte energetice de pe Planetă. Sunt zone unde oamenii susţin că simt o stare de bine, linişte si echilibru şi chiar spun că s-au vindecat de diverse boli. Însă nu toate energiile sunt benefice. Există locuri unde se întâmplă accidente inexplicabile care duc uneoti chiar şi la decese.

Cel mai cunoscut triunghi energetic din ţara noastră este Omu – Babele – Sfinxul, care ar avea o putere extraordinară. În jurul acestuia apar, la anumite intervale, conuri de lumină alb-lăptoasă şi se înregistrează semnale radio venite din interiorul muntelui.

Un alt punct energetic din ţară este Peştera Polovragi, din munţii Parâng. Specialiştii care au studiat ani la rând aceste fenomene spun că în acea zonă este un portal către alte lumi. Povestea unui bărbat care a trecut în altă civilizaţie si s-a întors după trei ani, când toată lumea îl credea mort, este cunoscută printre experţii în domeniu. Bio-energo-terapeuţii susţin că Polovragiul este cea mai bună zonă din ţară pentru tonifierea generală a organismului. O altă zonă plină de energii benefice este Mănăstirea Bucium din Munţii Făgăraş.

O altă zonă puternic încărcată energetic este la doar 20 km de Bucureşti. Aici nu vorbim însă de energii pozitive. În comuna Brăneşti se petrec accidente pe care nimeni nu le poate explica. O altă zonă în care apar des obiecte zburătoare neidentificate este cea a lacului Urlui din Teleorman.

Tot în ţara noastră se mai întâmplă un alt fenomen inexplicabil: un munte întreg dispare. Este vorba de vârful Gugu, din Munţii Retezat Godeanu. Se spune că la anumite ore din zi, vârful nu mai poate fi văzut şi, în plus, au fost semnalate tot felul de fenomene stranii. Un prim episod din aceste evenimente ciudate s-a derulat în noaptea de 4 august 1991. Mai mulţi oameni care campaseră în preajma Vârfului Gugu au văzut o explozie luminoasă, care părea că iese chiar din munte, scrie presa de specialitate. De atunci, în fiecare an vin turişti din Germania, Franţa sau Suedia care vor să surprindă ciudatele explozii luminoase.

Citeşte şi Chipul lui Iisus şi siluetele îngerilor au apărut miraculos într-o cofetărie din Orăştie

O mulţime de întâmplări care sfidează logica sunt legate şi de Marea Neagră, locul unde – spun diverşi cercetători – s-ar fi produs Potopul lui Noe, dar şi unde se petrec felurite fenomene stranii, demne de teribilul Triunghi al Bermudelor. Dispariţii inexplicabile, OZN-uri ieşind din adâncuri, plus câteva anomalii magnetice măsurate ştiinţific, toate indică Marea Neagră ca un spaţiu care merită să fie explorat temeinic. Se pare că straniile fenomene se petrec în apropierea insulei Şerpilor, la 45 de km nord est de Sulina, în zona numită sugestiv de localnici- triunghiul morţii.

Fenomenele paranormale întâlnite aici au dat de gândit şi celor mai sceptici oameni de ştiinţă. Încă din cele mai vechi timpuri, localnicii din jurul pădurii au observat pe propria piele că ceva straniu se întâmplă cu ei sau în jurul lor: senzaţii fizice inexplicabile, lumini cu forme şi culori diverse, umbre ciudate, voci şi chipuri umane. Pădurea Baciu mai este celebră şi datorită aşa-numitelor OZN-uri care străbat cerul, din senin.

Şi tot în România anului 2015 circulă poveşti legate de demoni, strigoi, fantome răzbunătoare şi alte arătări care populează castelele şi cetăţile în ruină, casele părăsite, locurile pustii. O alta zona plina de mister a Bucureştiului se afla chiar pe Bulevardul Elisabeta. O tânără studentă a căzut în casa liftului dezafectat. Trei ore a strigat după ajutor fără ca cineva să o salveze de la moarte. Oamenii spun că spiritul ei a rămas mult timp bântuind pe coridoare.

O tragedie pe care actorul Cristi Iacob şi-o aminteşte pentru că era unul din studenţii care stăteau în cămin la momentul respectiv. Condiţiile deplorabile dar şi nenorocirea petrecută l-au făcut să scrie versurile folosite de Vama Veche în celebra piesă- Hotel Cişmigiu.

Citeşte şi Obiective turistice misterioase din România: Ce spun legendele despre aceste locuri

Nu numai în Bucureşti există locuri unde se spune că spiritele celor dispăruţi îşi caută liniştea bântuind între două lumi. Aflat între Sârca şi Lungani din Judeţul Iaşi, dealul Lungani este cunoscut în zonă pentru apariţiile misterioase care îi intâmpină pe călători.

Localnicii spun că în acest loc ar fi fost înmormântaţi, într-o groapă comună, fără slujbă, mulţi soldaţi omorîţi în primul război mondial, iar astăzi sufletele lor încă îşi caută liniştea. Blestemul locului, zic localnicii, se trage de mai bine de 40 de ani, când se spune că o mireasă ar fi murit aici, chiar în ziua nunţii. De atunci, se pare, sufletul ei bântuie locul în căutarea soţului pierdut.

Există însă oameni care se tem şi de strigoi şi care vorbesc despre întoarcerea din morţi. Într-un sat din inima Olteniei, localnicii cred cu ardoare că sunt bântuiţi de spiritele morţilor. Mulţi spun că au trăit experienţe stranii la care nu au găsit explicaţii nici până în ziua de astăzi. Povestea i-a îngrozit pe săteni, aşa că, oamenii şi-au făcut curaj şi au hotărât să dezgroape mortul şi să îi omoare spiritul care îi bântuie.

Citeşte şi MISTERELE din Bucegi. CĂRAREA blestemată unde oamenii DISPAR fără urmă

Povestea lui Ilie Dobre a făcut senzaţie în România anului 1992. Pe 20 ianuarie, olteanul de 37 de ani murea pe patul de acasă după mai multe săptămâni petrecute în spital. După 7 zile, când rudele se pregăteau să îl înmormânteze creştineşte, s-a trezit brusc şi a cerut apă. Nici până astăzi nu s-a găsit o explicaţia la ceea ce s-a întâmplat în acea zi.