Cele mai stranii obiceiuri ale celebrităților de la Hollywood. De la detectoare de stafii, la băi din aur sau extratereștri, toate-s la ordinea zilei când ești vedetă

Celebritățile sunt cât se poate de umane și, asemenea muritorilor de rând, au fobii, convingeri paranormale sau pasiuni pentru animale ciudate cum ar fi caracatițele.

01 oct. 2021, 22:21

Celebritățile trăiesc o viață plină de strălucire, participă la cele mai importante evenimente, iar adeseori pare că au qîntreaga lume la picioare. Cu toate acestea și personalitățile de la Hollywood au câteva fobii extrem de ciudate sau dezvoltă capricii la care nu ar renunța în ruptul capului.

Lady Gaga

Lady Gaga se teme de fantome. Este vorba de o fantomă despre care îndrăgita artistă spune că se numește Ryan.

Gaga este atât de sigură că Ryan o bântuie, încât a cheltuit 50.000 de dolari pe un contor de câmp electromagnetic conceput pentru detectarea stafiilor.

„Dădaca” a fost răpită de extratereștrii

Simpatica actriță Fran Drescher, din serialul Dădaca, a știut că tânărul Peter Marc Jacobson este alesul deoarece amândoi aveau cicatrici de când au fost răpiți de extratereștri. „Cred că cumva am fost programați să ne întâlnim”, a susținut ea într-un interviu. „Este exact aceeași cicatrice pe exact același loc.”

Mike Tyson face baie în aur

Pugilistul american Mike Tyson a cunoscut cu siguranță gloria în lumea sportului, la cel mai înalt nivel, astfel că el a cheltuit aproximativ 2,2 milioane de dolari pe o cadă dn aur de 24 de karate pentru conacul său din Ohio.

Nicholas Cage și caracatița sa sunt de nedespărțit

Actorul Nicolas Cage a cheltuit 150.000 de dolari pe o caracatiță ca să o țină ca animal de companie. Vedeta ar mai fi deținut, de asemenea, doi șerpi Albino King Cobra tot ca animale de companie. Actorul a achiziționat totuși și un antidot, din moment ce King Cobra este o specie de șarpe deosebit de veninoasă, iar dacă ar fi mușcat ar suferi o moarte instantanee. În cele din urmă, actorul a dat reptilele unei grădini zoologice.

Angelina Jolie și fostul soț au fascinații „vampirice”

Când Angelina Jolie și Billy Bob Thornton erau încă un cuplu, au existat zvonuri despre tendințele lor vampirice. Și recent, Thornton a confirmat, explicând că Jolie „s-a gândit că ar fi interesant și romantic dacă luăm o mică lamă de ras și ne-am tăia degetele, apoi am puțin sânge în aceste medalioane și le-am purta la gât, la fel cum unii păstrează părul propriilor copii în mici cutiuțe ”

Paris Hilton a cumpărat o vilă pentru câinele ei

Moștenitoarea Paris Hilton crede că preaiubitul ei câine ei ar trebui să doarmă în lux, asemenea stăpânei. În 2009, tânără a cheltuit 325.000 de dolari pentru o vilă pentru câinele ei. Luxoasa locuință are două etaje, cuprinde 300 de metri pătrați, are un candelabru din cristal negru, mobilier de designer și balcon.

Tom Cruise i-a dăruit soției un aparat cu sonogramă

Tom Cruise pe vremea când fosta sa soție, Katie Holmes, era însărcinată, a cheltuit 200.000 de dolari pe un aparat cu sonogramă, astfel încât să o poată urmări pe fiica sa, Suri, în pântec zi de zi.


loading...