CELE MAI TARI „căzături” în politică: Doamnele se prăbuşesc din cauza TOCURILOR VIDEO

Tocurile le-au venit de hac nu de puţine ori doamnelor din politică. Elena Udrea, celebră pentru tocurile pe care le poartă, este campioană la împiedicat. Sunt însă şi alte femei din politică care s-au văzut puse în situaţii neplăcute din cauza pantofilor.

02 aug. 2014, 08:56
CELE MAI TARI „căzături” în politică: Doamnele se prăbuşesc din cauza TOCURILOR VIDEO

Elena Udrea a fost pusă nu o dată în situaţia în care tocurile să îi facă probleme. Îmbrăcată elegant şi încălţată cu pantofi cu toc înalt, fosta şefă de la Turism s-a împiedicat fie pe treptele de la partid, fie pe la diverse evenimente. Obişnuită însă cu astfel de momente, Udrea a reuşit să îşi menţină echilibrul.

Foarte aproape să cadă a fost Elena Udrea în timp ce cobora de la tribuna unei reuniuni a organizaţiei PDL Ilfov.

După ce a vorbit la prezidiul adunării, Udrea s-a dezechilibrat în timp ce cobora scările de la tribună. S-a clătinat câţiva paşi, în viteză, apoi s-a proptit într-un perete, pentru a nu cădea. Udrea a râs de incident.

Şi Roberta Anastase a păţit-o. Democrat-liberala era cât pe ce să cadă pe holurile Camerei Deputaţilor din cauza pantofilor. Roberta Anastase s-a împiedicat de cablul de la instalaţia bradului de Crăciun. Noroc că lângă ea se afla un consilier care a fost pe fază şi a sprijinit-o. Şi pe Anastase a distrat-o momentul.

Celebră pentru căzătură a rămas şi Andreea Lambru, secretar de stat la SGG. La un eveniment alături de liderii USL de la acea vreme, Lambru a căzut în timp ce mergea lângă aceştia. A fost ajutată de Daniel Constantin pentru a se ridica. „O fată aveţi şi pe aia o distrugeţi”, a glumit Victor Ponta.