Cele mai tari motive pentru care să iubeşti o femeie plinuţă

Femeile care au câteva kilograme în plus au fost întotdeauna foarte criticate, căci societatea a avut întotdeauna grijă să ne vândă ideea că femeile ar trebui să fie subțiri și că grăsimea suplimentară este rea pentru toată lumea. Dar realitatea este că femeile care sunt mai plinuțe merită să fie apreciate și iubite, în ciuda faptului că au fost întotdeauna ignorate de mass media.

19 sept. 2017, 11:19
Cele mai tari motive pentru care să iubeşti o femeie plinuţă

Iată care sunt avantajele de a te îndrăgosti de o femeie plinuță, scrie tasta.ro.

1. Sunt femei autentice

Deoarece nu au nimic de piedut, ele se concentrează asupra faptului că sunt autentice și asta le face fericite. Sunt mulțumite de viața pe care o au și se concentrează asupra prezentului. Sunt un partener excelent de discuție, pentru că îți vor da întotdeauna răspunsuri sincere, nu ceea ce vrei să auzi.

Citeşte şi Cum să faci fericită o femeie? 5 sfaturi pentru bărbaţi

2. Sunt cele mai afectuoase

Faptul că ești cu ele te vor transforma automat în cea mai importantă persoană din viața lor, și se vor concentra pe a-ți oferi toată îngrijirea și afecțiunea de care sunt în stare.

3. Vor fi un sprijin necondiționat pentru tine

Indiferent de proiectul de viață pe care îl ai, poți conta pe ele că vor fi mereu acolo pentru tine și pentru a te sprijini. Vor fi fanii tăi numărul unu și o vor demonstra zilnic, cu un devotament ce nu poate fi egalat.

4. Gătesc extrem de bine

Femeile plinuțe știu cum să facă cea mai bună mâncare din lume, iar dacă și la tine dragostea trece prin stomac, ele știu cea mai scurtă cale pentru a o obține.

Citeşte şi Căsătoria are mai multe beneficii decât ţi-ai fi închipuit. Află 10 motive serioase să renunţi la burlăcie

5. Sunt cele mai bune la pat

Femeile plinuțe au un grad de ciudățenie specific lor, care adaugă mai multă vigoare acelui moment. Își vor da silința să te mulțumească așa cum știu ele mai bine.

6. Au un simț mai mare al umorului

Faptul că știu ce înseamnă critica, le vor ajuta să își dezvolte o piele de oțel și să fie primele care să se distreze pe seama lor. De aceea, pe măsură ce anii trec, ele vor dezvolta un simț al umorului greu de egalat.