Cele mai toxice cupluri ale horoscopului. Zodiile care se distrug una pe alta

Deși au impresia că se iubesc, există câteva cupluri de zodii care pur și simplu nu au ce căuta împreună. Fie din cauza faptului că sunt mult prea diferiți, fie pentru că sunt firi prea vulcanice, cert este că nu pot avea o relație, ba chiar își fac rău unul altuia dacă formează un cuplu. 

18 mart. 2018, 13:16
Cele mai toxice cupluri ale horoscopului. Zodiile care se distrug una pe alta

Rac și Leu

În timp ce nativul Rac este emoțional și dă totul în dragoste, nativul Leu are multe incertitudini pe care le pune pe tapet și i le reproșează celui de lângă el. Nativul Rac nu suportă să audă critici, mai ales din partea persoanei pentru care se sacrifică atât de mult. Relația celor doi nu numai că nu este de durată, dar stă sub semnul incompatibilității încă de la început.

Citeşte şi Horoscop chinezesc Anul Câinelui. Cum sunt persoanele născute în Anul Câinelui

Capricorn și Vărsător

Ambele semne zodiacale sunt atât de încăpățânate, încât nu are cum să iasă ceva bun din relația lor. Cei doi se distrug reciproc prin dorința lor de a deține controlul și de a avea întotdeauna dreptate. Nu suportă gândul că s-ar putea subordona unul altuia sau că ar putea face compromisuri din dragoste. Unde mai pui că gândesc atât de diferit încât au tendința să își construiască vieți separate? Relația lor este sortită eșecului.

Gemeni și Fecioară

În timp ce nativul Gemeni este visător și dornic de plăcerile lumești, nativa Fecioară este rațională și își dorește o viață lipsită de griji, în care lucrurile materiale să fie pe primul loc. De multe ori, aceasta îi aduce critici nativului Gemeni, care pur și simplu începe să nu o mai suporte, ba chiar să o evite. Relația dintre cei doi se termină mereu cu certuri și scandaluri și ei nu pot ajunge la o înțelegere.

Berbec și Balanță

Aceste două semne zodiacale se pot iubi enorm, dar există atât de multe diferențe între ei care îi separă, încât o relație serioasă le-ar da și mai multe bătăi de cap. Legătura dintre cei doi este un paradox: se atrag fizic, dar se resping emoțional. Pur și simplu, niciunul dintre ei nu e capabil să se pună în locul celuilalt și să empatizeze cu dorințele acestuia. Nativul Berbec este încăpățânat iar nativa Balanță trăiește într-un Univers paralel…

Scorpion și Pești

Relația dintre cele două semne zodiacale este soră cu imposibilul, asta pentru că sunt extrem de diferiți și nu au niciun punct în comun. Este una dintre cele mai toxice legături, tocmai pentru că nativul Scorpion este foarte tranșant și posesiv, în timp ce nativa Pești este emoțională și idealistă. Cei doi nu ajung la niciun numitor comun în discuțiile lor, ba chiar descoperă pe zi ce trece tot mai multe diferențe.

Taur și Săgetător

Nativul Taur nu va putea ține niciodată pasul cu nativa Săgetător care este mereu în căutarea și explorarea lucrurilor noi din viața ei. Cei doi nu au foarte multe în comun, motiv pentru care se plictisesc repede unul de celălalt. Ba mai mult, nativul Taur este mereu pus pe ceartă și se gândește numai la binele propriu, lucru care rănește orgoliul Săgetătorului.