Cele mai trăsnite job-uri te lasă fără cuvinte. Unele dintre ele există şi în România şi au salarii colosale

Job, șef, program, sarcini de îndeplinit și un stres zilnic? Nu pentru toată lumea. Există "meserii" care își merită însușirea de dubioase, însă pot fi mult mai bănoase decâct ele clasice.

13 apr. 2018, 07:46
Cele mai trăsnite job-uri te lasă fără cuvinte. Unele dintre ele există şi în România şi au salarii colosale

Iată unele dintre cele mai ciudate locuri de muncă pe care un om le poate avea, iar unele dintre ele, atenție, sunt răsplătite cu bani frumoși, scrie estisuperba.ro.

Citeşte şi Angajări pe salarii cuprinse între 2.000 de lei şi 6.000 de lei pe lună „în mână”

1. Meseria de jalon.

Costumul pe care îl poartă această femeie sau acest bărbat este atât de tragic încât nici măcar nu are găuri pentru cap și mâini. Sunt curioasă cu cât se plătește un astfel de job. 

2. Omul de la canalizare.

Cum ar fi să faci asta în fiecare zi? Pe lângă faptul că este greu de suportat din cauza mirosului și a lucrurilor care se află acolo, este neigienic. Trebuie să ai un stomac de fier să faci așa ceva, însă sporurile sunt măricele.

3. Există oameni care degustă mâncare pentru animale.

4. Oamenii sunt plătiți pentru a mirosi subrațul altor persoane pentru a testa noile deodorante.

5. Mascotele.

Acum depinde de costum. Uneori mascotele sunt drăguțe, însă atunci când ai un costum oribil în care transpiri și în care miroase urât… ei bine, asta este altă poveste.

6. Oamenii care fac vibratoarele.

Cineva trebuie să o facă și pe asta. Dacă aveai impresia că nu există un loc de muncă perfect, ei bine ai aflat răspunsul.

7. Oameni care colectează lichidul seminal de la tauri.

Aceste persoane care au această slujbă merg cu o mașină prin camera în care se află taurul până acesta consideră mașina ca fiind atractivă, apoi este timpul acțiunii. Este totuși destul de periculos pentru că taurii sunt imprevizibili și nu știi niciodată când îi apucă o criză de agresivitate.

8. Veterinari de animale.

Unii veterinari trebuie să facă mari sacrificii pentru clienții lor. Există veterinari specializați în elefanți și uneori trebuie să intre în interiorul animalelor prin anus pentru a le da un diagnostic clar. O persoană care face așa ceva este poarte pasionată.

9. Model pentru părțile corpului.

Se pare că nu trebuie să fii neapărat frumoasă pentru a deveni model de succes. Dacă ai mâini atractive sau chiar picioare/tălpi, poți avea succes. În plus, multe multe companii de publicitate caută și părți ale corpului mai puțin plăcute la vedere.

10. Model nude.

Nuditatea încă este considerată ca fiind intimă și ilegală. Totuși, există modele care stau complet dezbrăcate doar de dragul artei. Nu trebuie să ai un corp perfect, îți trebuie doar încredere în tine și abilitatea de a sta ore în șir nemișcată.