Cele mai trăsnite PĂCĂLELI DE 1 APRILIE. Vezi cum poţi râde copios pe seama prietenilor tăi

Publicat: Vineri, 29 Martie 2013 17:22 // Actualizat: Sâmbătă, 30 Martie 2013 14:31 // Sursa: RTV.net

Ziua Păcălelilor se apropie, iar cei mai mulţi dintre noi ne gândim deja la cum ne putem păcăli prietenii sau familia într-un mod inedit şi fără să dăm de bănuit. Vă propunem în continuare câteva idei pentru păcăleli reuşite şi uşor de pus în practică.

1. Furişează-te seara în camera părinţilor sau a fraţilor şi fixează alarma ceasului cât mai devreme. Dacă vrei ca farsa să fie cât mai savuroasă, piteşte mai multe ceasuri prin diferite colţuri ale camerei, toate fixate la aceeaşi oră.

2. Adaugă colorant alimentar într-o cutie cu lapte. Nu este toxic şi îi va speria pe cei care vor vrea să-l consume.

3. Bagă vârfuri de chibrit într-o ţigară pe care strecoar-o în pachet. În momentul în care păcălitul va vrea să aprindă ţigara, aceasta va lua foc.

4. Pune în buzunarul unui prieten, fără să remarce, o bandă anti-furt. Când o să iasă din magazin o sa fie declanşată alarma.

5. Pune într-o pungă de chipsuri o lingură de boia iute şi o lingură de piper negru fin măcinat. Serveşte-ţi apoi prietenii şi urmăreşte-le reacţia.

Citeşte şi Păianjeni uriaşi, zombie şi monştri care îţi dau fiori. Vezi cele mai tari farse din 2012 VIDEO

6. Când un membru al familiei doarme îi pui în mână frişcă şi îl gâdili la nas, instinctiv va duce mâna să se scarpine şi îşi va umple faţa cu frişcă.

7. Scrie pe o foaie de hârtie mare "INVENTAR" şi lipeşte-o pe uşa unui magazin.

8. Înlocuieşte crema de corp a unei prietene cu maioneză sau ulei alimentar.

9. Cumpără o pereche de chiloţi de dama şi ascunde-o în maşina sau buzunarul iubitului. Prefă-te că dai întâmplător de ea şi fă-i un scandal monstru.

10. Tăiaţi o minge de fotbal şi în interiorul ei băgaţi un pietroi. Apoi puneţi mingea în mijlocul străzii şi rugaţi un trecător să îi dea un vânt.

Citeşte şi Cel mai sperios bărbat din lume: Colegii îi fac farse tot timpul VIDEO

loading...
5 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
01 apr 17:43
...unei persoane fără ca aceasta să-şi dea seama. Acest obicei se pare că datează din secolul al XVI-lea. Cele mai trăsnite PĂCĂLELI DE 1 APRILIE. Vezi cum poţi râde copios pe seama prietenilor tăi De-a lungul anilor, presa internaţională a...
01 apr 11:05
...

Astfel, întrebaţi dacă “au fost păcăliţi vreodată de 1 aprilie“, 71,3% dintre români declară că au fost păcăliţi, în timp ce 22,8% declară că nu au fost ţinta...
01 apr 09:01
...cu un bărbat care hrăneşte nişte raţe’, a subliniat şi CEO-ul YouTube Salar Kamangar. Citeşte şi Cele mai trăsnite PĂCĂLELI DE 1 APRILIE. Vezi cum poţi râde copios pe seama prietenilor tăi ...
31 mar 22:40
...într-un mod inedit şi fără să dăm de bănuit. Iata câteva idei pentru păcăleli reuşite şi uşor de pus în practică, potrivit rtv.net. 1. Furişează-te seara în camera părinţilor sau a fraţilor şi fixează alarma ceasului cât mai devreme. Dacă vrei ca farsa să fie cât mai savuroasă, piteşte mai...
29 mar 20:43
Răspunde | Votează email 0 email
Stan si Charlie Chaplin
Mai Alinuto ,esti bearca rau ,mai fato!Esti alienata rau cu exemplele astea de glume sovietice!Am o intrebare pt sefii tai:o si platiti pe matracuca asta sau o lasati sa expuna tampenii gratis ,sa se faca de ras?
1
EUR
4.8024
RON
25 Feb
noapte 1 °
zi 15 °
Ultimele joburi adaugate
24 H