Cele mai triste Sărbători pentru Mihai Neşu, fără părinţi şi fără soţie. Cum va petrece fostul fotbalist

Sarbatorile acestea vor fi primele pe care Mihai Nesu le va petrece fara mama si tatal sau, decedati in acest an. Cu toate acestea, fostul fotbalist nu va fi singur de Craciun, ci va merge acasa la cel mai bun prieten al sau, George Ogararu.

21 dec. 2014, 09:57
Cele mai triste Sărbători pentru Mihai Neşu, fără părinţi şi fără soţie. Cum va petrece fostul fotbalist

Anul 2014 a fost unul extrem de greu pentru Mihaita Nesu. Fostul fotbalist a decis sa se intoarca definitiv in Romania, dupa cativa ani petrecuti in Olanda. Insa, aceasta decizie l-a facut sa piarda si ajutorul financiar oferit de cei de la Utrecht, echipa sa de club. Ajuns in tara, Nesu nici nu a apucat sa se obisnuiasca din nou cu viata de aici, ca nenorocirea a dat iarasi peste el. Mama lui s-a stins din viata dupa o lupta grea cu cancerul, fapt care l-a afectat enorm.

Insa, problemele nu aveau sa se termine aici pentru Mihaita. Cateva luni mai tarziu, si tatal sau, Mircea Nesu s-a stins din viata, fostul fotbalist traind o adevarata tragedie sa ramana fara ambii parinti. Gurile rele sustin ca fostul arbitru ar fi incercat sa se sinucida, insa Mihai a negat toate aceste zvonuri. In luna noiembrie, fostul fotbalist a si divortat de sotia sa, Maria, de care era despartit inca din 2012.

CITEŞTE ŞI Decizie INCREDIBILĂ luată de fosta soţie a lui MIHAI NEŞU la câteva luni de la DIVORŢ

Ramas singur pe lume, aceste sarbatori vor fi cele mai grele din viata lui Mihaita. Desi nu mai are mama, tata si nici sotie, „Bichonul” nu va sta singur de Craciun: „Va merge acasa la prietenul sau cel mai bun, George Ogararu. Ei sunt ca si fratii de o viata intreaga, iar Mihaita este foarte apropiat de sotia si de copiii lui George. Sunt ca o adevarata familie. Ei au fost mereu alaturi unul de altul in momentele grele. Mihaita nu se va afla in vizita, el este un obisnuit al casei”, a declarat un apropiat al celor doi, pentru CANCAN.ro.

De Revelion, fostul fotbalist va petrece alaturi de cativa prieteni apropiati intr-un restaurant de lux din Capitala.