Cele patru femei din zodiac pe care trebuie să le ai lângă tine mereu. Sunt oameni incredibil de buni

La prima vedere ar putea părea greu de găsit o femeie care să însumeze toate calităţile, însă există câteva semne zodiacale care ştiu să ofere tot oamenilor de lângă ei. Iată care sunt norocoasele.

15 aug. 2019, 11:57
Cele patru femei din zodiac pe care trebuie să le ai lângă tine mereu. Sunt oameni incredibil de buni

Vărsător

Femeia născută în zodia Vărsător este cea mai altruistă ființă pe care ai să o întâlneșți vreodată. Da totul pentru persoană de alături, mai ales dacă inima îi spune că meriți asta.

Este loială și sinceră și nu te vei plictisi niciodată alături de ea. Viață alături de ea este un vis.

Practic, ea va face din ține un om mai bun, în special prin puterea exemplului ei. Este curajoasă și puternică și se bucură de viață de familie.

Rac

Femeia Rac e în stare să meargă cu ține și pentru ține până la capătul lumii. Se va strădui să facă din ține cel mai fericit bărbat din lume, pentru că știe să pună nevoile tale înaintea dorințelor proprii.

Este drăgăstoasă, blanda, calmă, e capabilă de toată afecțiunea posibilă. Este foarte grijulie și nu-ți va lipsi niciodată nimic din tot ceea ce este bun. Tot ceea ce are nevoie este puțînă afecțiune. Sau mai multă!

Săgetător

Femeia Săgetător are o personalitate plăcută, prietenoasă și foarte deschisă. Este destul de pragmatică, tocmai pentru că nu îi place să se hrănească cu iluzii.

Ea vede lucrurile exact așa cum sunt și spune exact ceea ce vede. Câteodată, îi face pe cei din jur să își dorească să nu fie atât de onestă.

Dar în acest caz nu ar mai fi atât de specială, nu-i așa?

Femeia Săgetător vede ce e mai bun în fiecare.

Chiar și atunci când toate persoanele din jur spun despre cineva că nu are nimic special, femeia Săgetător ține să îi contrazică.

Deoarece are abilitatea de a vedea ceea ce este mai bun într-o persoană, ea reușește să observe acele calități pe care ceilalți le trec cu ușurință cu vederea.

Femeia Săgetător iubește oamenii și descoperă ceva frumos în fiecare.

Leu

Femeia Leu este încrezătoare, puternică, neînfricată și carismatică. Este o luptătoare, o femeie adevărată din toate punctele de vedere. E misterioasă, e profundă și magnetică și ușor capricioasă.

Însă viață alături de ea va fi o adevărată binecuvântare, întrucât nu vei întâlni nici o altă femeie care să te iubească la fel de mult că și ea. Cu ea înveți ce înseamnă adevărată dragoste, până la renunțarea de sine.