Cele patru studente ucise de tren, conduse pe ultimul drum. Momente sfâşietoare la înmormântarea tinerelor VIDEO

Momente sfâşietoare, cele patru studente spulberate de tren în judeţul Sălaj au fost conduse pe ultimul drum. Totodată, poliţia anunţă că şoferiţa, colegă şi ea cu celelalte victime, nu ar fi respectat semnalele luminoase şi acustice la trecerea peste calea ferată. Asta după ce mai mulţi localnici au acuzat că în ultimele zile, acel semafor nu ar fi funcţionat.

20 mai 2018, 16:03
Cele patru studente ucise de tren, conduse pe ultimul drum. Momente sfâşietoare la înmormântarea tinerelor VIDEO

Mădălina, Sânziana, Sara şi Claudia au fost conduse pe ultimul drum de familie, prieteni şi colegi. Localinicii din Sat Şugatag, judeţul Maramureş, au îmbrăcat straiele populare şi au umplut uliţele satelor. În faţă, o căruţă cu cai purta sicriul alb în care își va dormi somnul de veci Mădălina.

La Biserica Penticostală era o linişte de mormânt. În urmă cu doar câteva zile, glasul Sarei, eleva de 10, studenta eminentă răsuna în lăcaşul de cult. Tânăra cânta mereu în corul bisericii.

Tinerele şi-au găsit sfârşitul într-un tragic accident la Jibou. La trecerea pe calea ferată, autoturismul în care se aflau a fost izbit violent de tren. În maşină erau 5 fete. Doar una a supravieţuit. Poliţia anunţă că şoferiţa nu ar fi respectat semnalele luminoase şi acustice la trecerea peste calea ferată. Asta după ce mai mulţi localnici au acuzat că în ultimele zile, acel semafor nu ar fi funcţionat.