HOROSCOP: Cele patru zodii care nu impun respect. Vezi dacă te afli printre ele

Respectul este un sentiment de stimă, de consideraţie sau de preţuire deosebită faţă de cineva, tocmai de aceea, acest lucru este foarte greu de obtinut.

18 nov. 2015, 12:55
HOROSCOP: Cele patru zodii care nu impun respect. Vezi dacă te afli printre ele

Desi respectul este un lucru pe care o persoana il dobandeste in timp, prin actiuni si gandire, uneori si semnul zodiacal joaca un rol major in ceea ce priveste acest aspect.

Exista anumite zodii care oricat ar incerca, indiferent de comportament, nu pot atrage alte persoane si nu le pot impune respectul. Vezi mai jos care sunt acestea.

Taur
Cei nascuti in aceasta zodie au o fire altruista, sunt darnici si foarte atenti cu cei care se afla in jurul lor si sunt dispusi sa faca oricand sacrificii pentru ceilalti si pentru binele acestora.

Tocmai din aceasta cauza sunt deseori etichetati ca fiind naivi si niciodata nu au parte de respectul care li se cuvine, astfel incadrandu-se in topul celor 4 zodii care nu impun respect. Nativul acestei zodii este linistit, tolerant si ar face orice pentru bunastarea celor aflati in jurul sau.

Nu va obiecta daca ai o parere gresita despre el sau daca nu ai pic de respect pentru el, dar in momentul in care te astepti cel mai putin, va disparea din viata ta, pentru ca va simti ca nu il cunosti absolut deoloc si nu il poti intelege. Are convingerea ca fiecare persoana detine o putere pe care trebuie sa o impuna in orice imprejurare, deoarece puterea se afla in interiorul lor.

Citeşte mai mult pe teotrandafir.ro