Cele trei PLANTE MINUNE care te ajută să te laşi de fumat imediat

Fără doar şi poate, cu suficientă voinţă, există numeroase căi prin care ne putem lăsa de fumat. Dintre toate, cea mai invocată este însă metoda celebrului Allen Carr, care mizează mai mult pe starea emoţională a dependentului de nicotină. Apoi, există plasturii, guma de mestecat, ţigara electronică, acupunctura, bomboanele mentolate şi, de ce nu, lipsa banilor. Ai constatat că dintre toate cele menţionate mai sus, pare că nicio metodă nu dă rezultate? Poate ar fi cazul să iei în considerare şi abordarea naturistă.

22 iul. 2014, 07:55
Cele trei PLANTE MINUNE care te ajută să te laşi de fumat imediat

Următoarele plante au menirea să vă provoace dezgust faţă de tutun odată pentru totdeauna, scrie cugetliber.ro

Citeşte şi Ce efect are fumatul asupra creierului? Un nou studiu dă toate teoriile peste cap

Valeriana-este ideală în special pentru ameliorarea simptomelor sevrajului cauzat de renunţarea la tutun, pentru tratarea nervozităţii specifice, a angoaselor şi a stresului.

Pătlagina-o să vă facă să detestaţi gustul şi mirosul de tutun. De asemenea, ajută la eliberarea căilor respiratorii şi tratează inflamaţile cronice la nivelul plămânilor.

Citeşte şi Şi-a părăsit locuinţa în care stătea de peste 40 de ani de dragul FUMATULUI

Ginsengul-are efect tonic şi energizant, combătând epuizarea psihică provocată de nevoia de nicotină a organismului. În plus, înfrânează dorinţa de a fuma şi ameliorează comportamentul nevrotic al foştilor fumători.