Cele trei terminale mobile pe care le aşteptăm în 2012

Producătorii de dispozitive mobile vor veni şi în acest an cu terminale perfomante pentru a-şi surprinde cât mai plăcut clienţii.

09 feb. 2012, 10:09
Cele trei terminale mobile pe care le aşteptăm în 2012

Potrivit lui Costin Soare, director comercial al lanţului de magazine GSM Internity,  vom avea câteva momente importante în 2012 care vor interesa extrem de mult industria şi clienţii: lansarea iPhone 5, lansarea Galaxy SIII şi  lansarea iPad 3.

“Deja parte dintre noutăţi au fost prezentate la CES în Las Vegas, dar acolo am observat că s-au concentrat mai mult pe zona TV prin prezentarea noilor televizioare inteligente. Este o direcţie de urmărit însă, referitor pur la GSM, aşteptăm la finalul acestei luni congresul Mobile World de la Barcelona pentru a vedea pentru ce trebuie să ne pregătim în piaţa europeană din punct de vedere al device-urilor”, a declarat pentru RTV.NET , Costin Soare.

Ce vor avea noile terminale

Samsung Galaxy SIII va avea o grosime de 9 milimetri, un procesor quad core Samsung Exynos 4412 de 1.5 GHz, interfaţă TouchWiz 5, un display de 5 inch, cu rezoluţie de de 1280 x 720 pixeli şi tehnologie Super AMOLED HD.

iPhone 5 ar putea ieşi pe piaţă, potrivit zvonurilor, în octombrie 2012 şi va avea un procesor quad-core A6, un ecran de 4 inch, o cameră de 10 megapixeli şi o memorie internă care ar putea ajunge la 128 de GB.

iPad 3 ar putea avea un procesor quad-core, un ecran de 9,7 inch cu o rezoluţie de 2048 x 1536 de pixeli, se va conecta şi la reţele de comunicaţii LTE şi ar putea fi primul terminal mobil Apple cu slot SD.