Celebră cântăreaţă de muzică populară, în stare gravă la spital, după ce a fost implicată într-un accident rutier

Momente de cumpănă pentru o cântăreață de muzică populară! Monica Pârvulescu a fost victima unui accident teribil și se află în stare gravă, într-un spital din Grecia. Cei trei copii ai ei nu au aflat ce s-a întâmplat. 

28 sept. 2019, 13:02
Celebră cântăreaţă de muzică populară, în stare gravă la spital, după ce a fost implicată într-un accident rutier

Monica Pârvulescu se află, în acest moment, pe un pat de spital din Grecia, anunță TVF Oltenia. Cântăreața a suferit o fractura de coloana în urma unui accident.

Soțul interpretei, Bogdan Pârvulescu, anunță pe pagină să de Facebook, faptul că asigurarea nu reușește să acopere costul operației și toate cheltuielile spitalicești. De asemenea, va fi necesar transportul acesteia în țară, cu o mașînă care să o aducă în condiții sigure, apoi va avea nevoie și de câteva luni de recuperare, în speranța de a trece cu bine pentru acest nefericit eveniment!

Cei trei copii ai săi nu știu nimic încă nimic.

Cântăreaţa are nevoie de un sprijin financiar pentru a se însănătoşi, iar donaţiile se pot face în conturile de mai jos:

RO23 RNCB 0318 0687 4317 0001 cont lei sau RO82 RNCB 0318 0687 4317 0006 cont euro pe numele de PÎRVULESCU PETRICĂ BOGDAN!