Celebritatea nu are limită de vârstă. Persoane care au devenit FAIMOASE după 30 de ani FOTO

În general, în societate, este glorificată vârsta de 20 de ani, când tinerii sunt încă studenţi şi pregătiţi să facă marele pas al vieţii, mânaţi de ambiţie şi voinţă. Succesul nu este însă la îndemâna tuturor, iar cei care nu-l dobândesc al 24-25 de ani nu au de ce să dispere, exemplele de mai jos arătându-ne că sunt destui cei care şi-au împlinit visele şi au devenit celebri după 30 de ani.

01 mai 2014, 18:56

Morgan Freeman – a început să joace la vârsta de 9 ani, însă a devenit cunoscut marelui public abia cu ocazia serialului de televiziune Another World, în care a interpretat rolul doctorului Roy Bingham. Avea 44 de ani.

Harrison Ford a devenit celebru ca urmare a rolului Han Solo, din seria Războiul Stelelor. Avea 33 de ani.

JK Rowling a terminat primul volum din seria Harry Potter în 1995. De 12 ori i-a fost respinsă de editori până când Bloomsbury a accepotat s-o tipărească, în 1997. Ea avea 31 de ani.

Ray Romano, cunoscut din show-ul Everybody Loves Raymond s-a apucat de comedie abia la 32 de ani şi a devenit celebru la 38 de ani.

Samuel L. Jackson a devenit celebru cu filmul Pulp Fiction, unde a interpretat rolul lui Jules Winnfield. Avea 45 de ani.

Andrea Bocelli cântă de la 14 ani, dar a devenit celebru la 32 de ani.

Leonard Cohen a devenit celebru în 1967, la 33 de ani.