Celebrităţi care au avut relaţii AMOROASE cu fanii lor

Viața unei celebrități nu este întotdeauna la fel de lipsită de griji precum se vede la televizor. Să fii faimos înseamnă să ai grijă la tot ce faci, să fii mereu în lumina reflectoarelor și, desigur, să fii înconjurat de fani.

18 mai 2017, 19:39
Celebrităţi care au avut relaţii AMOROASE cu fanii lor

1. Justin Bieber 

Când vine vorba despre relații, Justin Bieber se află în fruntea listei. Probabil că nu vom fi surprinși să aflăm că acesta iese la întâlniri cu fanele lui. De fapt, în 2013 tânărul cântăreț a postat pe Instagram o fotografie cu una dintre fanele lui, care nu purta haine. În plus, Justin Bieber a fost văzut de mai multe ori la brațul fanelor lui. 

2. Nicolas Cage

Este cunoscut faptul că Nicolas Cage s-a întâlnit cu multe femei de la Hollywood. În anul 2004 însă, acesta ieșea cu Alice Kim, care era la vremea aceea chelneriță. Femeia i-a cerut un autograf actorului, dar bărbatul a ales să îi ofere, în schimb, numărul lui de telefon. Un an mai târziu, Nicolas Cage și Alice Kim s-au căsătorit. 

3. John Travolta

Când John Travolta a întâlnit-o pe Kelly, aceasta avea doar 16 ani și era cea mai mare fană a lui. Pentru că bărbatul era căsătorit, aceștia au hotărât să rămână doar prieteni, chiar dacă ea era foarte îndrăgostită. În anul 1990, cei doi s-au reîntâlnit în Vancouver, Canada. Au fost împreună timp de șase luni și apoi s-au căsătorit în anul 1991, iar căsnicia lor încă rezistă. 

4. Tom Cruise

Katie Holmes a fost fana lui Tom Cruise încă din copilărie. Într-un interviu, Katie a mărturisit că îl iubește și că și-ar dori să se mărite cu el. În 2005 aceștia au început să formeze un cuplu, iar în anul 2012 au dat viață unei fetițe. 

5. Pattrick Demsey

Pattrik Demsey, Derek din celebrul serial „Grey’s Anatomy”, a cunoscut-o pe Jillian Fink în salonul în care aceasta lucra. Pattrik a avut o programare la acel salon, iar Jillian a fost cea care s-a ocupat de frizura actorului. În 1999 cei doi s-au căsătorit. 

6. Julia Roberts

În timp ce Julia Roberts se afla pe platoul de filmare în Mexic, aceasta l-a întâlnit pe Daniel Moder, cameramanul echipei de producție. Ambii erau implicați în relații la vremea respectivă, dar pentru a fi împreună și-au părăsit partenerii de atunci, apoi s-au căsătorit în anul 2002. 

7. Christian Bale

Christian a văzut-o pe Sibi la petrecerea premierei filmului „Pretty Woman”. Pe vremea aceea Sibi era asistenta co-starului Winona Ryder. Aceasta era un fan înrăit al lui Christian Bale. Cei doi s-au căsătorit în 2000, iar în 2005 au avut un copil. 

8. Adam Sandler

Jacqeline Titone și-a început cariera ca model, dar a apărut și în câteva filme. Aceasta l-a întâlnit pe actorul Adam Sandler prin intermediul altui actor, Rob Schneider. Cei doi au avut o relație care s-a consolidat printr-o căsătorie, în anul 2003.