Celebrităţi care au regretat pe Twitter moartea lui George Michael confundându-l cu Boy George

Actrița americană Sarah Michelle Gellar și comicul spaniol Miki Nadal au făcut o confuzie regretabilă. Ei au postat tweet-uri deplângând moartea lui George Michael, confundându-l cu alt artist britanic, Boy George, relatează online ziarul spaniol La Vanguardia.

27 dec. 2016, 11:41
Celebrităţi care au regretat pe Twitter moartea lui George Michael confundându-l cu Boy George

Actrița Sarah Michelle Gellar, eterna „Buffy, vânătoarea de vampiri”, are ceva în comun cu actorul spaniol de comedie Miki Nadal. Cei doi actori au vrut să-și exprime regretul față de moartea lui George Michael, dar au făcut ambii aceiași greșeală confundându-l cu un alt artist britanic … Boy George.

Actrița a fost avertizată pe Twitter și a șters imediat mesajul. „Just as sad when you get the correct information—#ripGeorgeMichael thank you to everyone who corrected me—it’s still so sad”, a scris ea, subliniind că eroarea s-a datorat nu faptului că i-a confundat pe cei doi cântăreți, ci pentru că a fost prost informată. „Este la fel de trist fiind vorba de Crăciun.
Mi-am învățat lecția”, a tranșat ea chestiunea.

Pe aceiași linie s-a exprimat și umoristul spaniol Miki Nadal, care a mers mai departe cu confuzia, însoțindu-și mesajul de regret pentru moartea lui George Michael cu o poză a lui Boy George.

Boy George este un artist polifațetic (cântăreț, muzician și DJ) și designer de modă. A devenit cunoscut ca solist al trupei Culture Club în anii 80, subliniază La Vanguardia.

Citeşte şi Trupul neînsufleţit al lui George Michael a fost descoperit de iubitul artistului