Celebru interlop din Arad, săltat de mascați într-un dosar amplu de trafic de droguri

Procurori şi poliţişti au descins joi dimineaţă la mai multe adrese din judeţele Arad, Bihor şi Vâlcea. Acţiunea a vizat o reţea de traficanţi de droguri, specializată în distribuirea de droguri de risc și de mare risc, respectiv canabis, cocaină și MDMA (ecstasy). Drogurile erau vândute doar unor persoane de încredere, pentru a asigura caracterul conspirat al tranzacțiilor, susţine DIICOT. . Printre persoanele ridicate de anchetatori şi duse la audieri se numără şi Uțu Rohozneanu, un cunoscut interlop din Arad.

05 mai 2022, 13:46
Celebru interlop din Arad, săltat de mascați într-un dosar amplu de trafic de droguri

Celebru interlop din Arad, săltat de mascați. Este vorba despre Uțu Rohozneanu, care a fost ridicat de polițiști și condus la audieri, potrivit aradon.ro. Descinderi au avut loc la adrese din judeţele Arad, Bihor şi Vâlcea, la membrii uneia din cele mai ample rețele de distribuție de droguri din România. Anchetatorii au găsit acasă la aceștia canabis, cocaină şi ecstasy, dar și săbii și topoare.

Citeşte şi: Percheziţii DIICOT într-un dosar care vizează o grupare care a retras ilegal peste 70 de milioane de lei de la o bancă din România

„Pentru a împiedica descoperirea activității infracționale de către organele de urmărire penală, transporturile de droguri au fost efectuate doar după verificarea în prealabil a traseului, locațiilor folosite pentru depozitare și a zonelor unde urmează să aibă loc tranzacțiile.

În cauză s-a reținut că în perioada 30 martie – 07 aprilie 2022, gruparea a comercializat cantitatea de aproximativ 200 de grame de cocaină și peste 5000 de pastile de MDMA.

În urma perchezițiilor domiciliare au fost descoperite importante cantități de droguri ce erau pregătite pentru distribuție, dar și arme albe”, a transmis DIICOT.

Citeşte şi: Conducerea ONAC, urmărită penal în mega dosarul privind achiziţia de măști în timpul pandemiei de COVID-19 de afaceristul Cătălin Hideg

La sediul DIICOT vor fi conduse, în vederea audierii, un număr de 7 persoane despre care există suspiciunea că sunt implicate în desfășurarea activităților infracționale.