Celebrul chef Jock Zonfrillo, de 46 de ani, a fost găsit mort. Emisiunea nu se va difuza în această săptămână!

Chef-ul cunoscut în vârstă de 46 de ani a fost găsit mort. Această veste tragică a determinat amânarea difuzării emisiunii MasterChef Australia în această săptămână.

06 sept. 2023, 23:20
Celebrul chef Jock Zonfrillo, de 46 de ani, a fost găsit mort. Emisiunea nu se va difuza în această săptămână!

Jock Zonfrillo, un bucătar premiat și un prezentator de succes, a murit subit, potrivit BBC. Moartea sa a fost confirmată de Network 10, chiar în ziua în care trebuia să difuzeze premiera sezonului 2023 al emisiunii MasterChef.

Jock Zonfrillo era un bucătar premiat și un prezentator de succes. El a fost descoperit mort în casa sa din Melbourne. Poliția a sosit la locuința sa la primele ore ale dimineții de luni, în urma apelului unei persoane apropiate. Familia chef-ului era devastată de durerea pierderii sale. Soția sa, Lauren Fried, și cei patru copii au transmis un comunicat în care au spus că moartea acestuia le-a frânt inimile.

Cu ce se ocupă în prezent Andreea Moldovan, ”casnica” de la MasterChef: „Oricât de puternice părem, energia feminină iese la suprafață și ne arată așa cum suntem, de fapt: vulnerabile”

Zonfrillo era căsătorit și avea patru copii. Scoțianul a lucrat cu bucătari de renume mondial în restaurante celebre din întreaga lume înainte de a-și deschide propriul restaurant în Adelaide în 2013.

Emisiunea MasterChef Australia nu va fi difuzată în această săptămână.

Familia chef-ului a transmis un mesaj emoționant, invitând pe toți cei care l-au cunoscut să îl păstreze în inimile lor. Ei au menționat că Jock Zonfrillo a reprezentat o sursă de inspirație pentru cei cu care a interacționat de-a lungul vieții sale. Chef-ul a avut o influență puternică, atât în industria culinară, cât și în viețile celor din jurul său.

Câştigătorul MasterChef Ucraina și-a transformat restaurantul într-un adăpost: „Găteşte borş ucrainean, pentru noi este magic”

Jock Zonfrillo s-a născut în 1976 în Glasgow și și-a început cariera în bucătărie încă de la o vârstă fragedă, de 12 ani. La 15 ani, el devenise unul dintre cei mai tineri ucenici care au lucrat la faimoasa stațiune scoțiană de lux The Turnberry Hotel. Doi ani mai târziu, a început să lucreze pentru celebrul bucătar britanic Marco Pierre White la respectivul său hotel din Hyde Park. Chiar dacă cariera sa a evoluat rapid, Jock Zonfrillo a trecut prin perioade dificile în trecut, ajungând să fie sărac și dependent de heroină în adolescență.

Chef-ul a scris o carte de memorii intitulată Last Shot, în care a detaliat experiențele întunecate ale tinereții sale și problemele provocate de dependența de droguri. El a descris mutarea sa în Australia în anul 2000 ca fiind începutul unui nou capitol în viața sa. Acolo, a deschis mai multe restaurante, cel mai de succes fiind Orana, deschis în 2013 în Adelaide.