Românca misterioasă de care s-a îndrăgostit celebrul designer Roberto Cavalli VIDEO

Creatorul de modă Roberto Cavalli, îndrăgostit de o româncă! Designerul de renume internaţional a dezvăluit în exclusivitate pentru România TV că a iubit o fată din ţara noastră şi aceasta i-a sucit minţile. Cavalli a venit acum pentru prima oară aici, la lansarea magazinului său din Bucureşti.

19 apr. 2013, 06:02
Românca misterioasă de care s-a îndrăgostit celebrul designer Roberto Cavalli  VIDEO

Designerul Roberto Cavalli şi-a făcut apariţia la lansarea primului său magazin din România, însoţit de modelul Irina Shayk, unul dintre îngerii de la Victoria’s Secret.

Aflat pentru prima dată în ţara noastră, designerul a destăinuit că a iubit o româncă.

Am avut o relatie cu o româncă şi m-a zăpăcit, nu ştiu unde e, a dispărut, a dispărut din ochii mei, dar nu din inima mea„, a declarat Roberto Cavalli.

„Inima mea este încă frântă, pentru că una dintre marile mele iubiri este din România. Este ciudat faptul că femeia aceea arată exact ca Irina Shayk. S-a întâmplat demult, parcă au trecut o mie de ani. Iţi poţi imagina?! A fost o dragoste fantastică! Am fost la un pas să ne căsătorim. Pentru mine, faptul că sunt în această seară aici este o emoţie foarte puternică”, a povestit designerul italian pentru România TV.

Despre decizia de a deschide un magazin în Bucureşti, Cavalli a spus că oraşul reprezintă una dintre cele mai noi pieţe pentru lux şi modă.

„Am creat special pentru acest magazin pentru că Bucureşti e un oraş special, cu femei speciale şi vreau ca totul să fie special aici (…) Să fiu astăzi aici, să deschid acest magazin, pentru mine e un moment important, o mare emoţie, iubesc acest lucru, iubesc, iubesc„, a mai spus Cavalli.

Preţul pentru o rochie Roberto Cavalli începe de la 2.000 lei şi poate ajunge până la 55.000 lei. Investiţia în magazinul bucureştean a fost de 600.000 de euro.

Designerul intenţionează să deschidă în viitor în România şi un club.