Celebrul logo al FRF e istorie. Federaţia Română de Fotbal are de astăzi o nouă identitate VIDEO

Publicat: Miercuri, 17 Aprilie 2019 14:56 // Actualizat: Miercuri, 17 Aprilie 2019 14:56 // Sursa: romaniatv.net

În Adunarea Generală a FRF care a avut loc miercuri, 17 aprilie, membrii afilliaţi au aprobat schimbarea identităţii vizuale a Federaţiei Române de Fotbal.

"Federaţia Română de Fotbal intră într-o nouă eră. Misiunea noului brand FRF, creat de compania Brandient, este să unească sub o nouă marcă toate entităţile care contribuie la procesul de transformare modernă a fotbalului românesc. FRF a dorit să pună sub aceeaşi siglă valorile esenţiale ale fotbalului românesc:

Credibilitate şi Onoare

Performanţă şi Progres

Patriotism şi Implicare socială

Parteneriat şi Susţinere

Pasiune şi Spectacol

Fotbalul este mai mult decât Echipa Naţională. De la bucuria din uliţele satului până la Performanţa de pe marile stadioane. Pentru că generaţiile învingătoare se nasc şi se formează, nu se inventează, iar Progresul izvorăşte din bucuria tuturor de a juca: în sală, pe plajă sau în iarbă, băieţi şi fete, Federaţia Română de Fotbal a dezvoltat competiţii şi a construit credibilitate. Fotbalul înseamnă ÎMPREUNĂ, iar Federaţia Română de Fotbal spune astăzi suntem "MAI BUNI ÎMPREUNĂ" pentru dezvoltarea fotbalului din România" , se arată pe site-ul FRF.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
brand FRF Federaţia Română de Fotbal logo frf schombare lgo federatie
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8426
RON
31 May
noapte 10 °
zi 24 °
Ultimele joburi adaugate
24 H