Îl mai ştiţi pe bodyguardul lui Gigi Becali? Acuzaţii grave pentru luptătorul Cătălin Zmărăndescu

Fiica din prima căsătorie a celebrului luptător Cătălin Zmărăndescu ar fi fost abandonată că celebrul ei tată imediat după ce acesta a părăsit căminul conjugal și a plecat peste graniță, pentru a-și căuta o viață nouă.

16 aug. 2018, 12:25
Îl mai ştiţi pe bodyguardul lui Gigi Becali? Acuzaţii grave pentru luptătorul Cătălin Zmărăndescu

Viața lui Cătălin Zmărăndescu a fost una plină de perpeții, mai ales după ce acesta a ajuns vedetă din postura de gardă de corp a omului de afaceri Gigi Becali, scrie spynews.ro. Împlinit atât în plan sportiv cât și financiar, fostul spotiv a trecut printr-un moment de cumpănă în 2009 când s-a implicat în recuperarea mașinii lui Becali, care fusese furată de mai mulți locotetenți au liderului interlop Sandu Geamănu.

Citeşte şi Fotbalist român, rănit grav într-o tamponare frontală. Maşina pe care o conducea a pătruns pe contrasens

Acesta a fost arestat preventiv pentru lipsire de libertate, iar tot ce construise până atunci s-a dărâmat ca un castel de nisip. Rămas fără firma de pază pe care o patrona, acesta a rămas și fără familie după ce soția și familia acesteia i-ar fi reproșat în mai multe rânduri că este un „pușcăriaș”. Plecat în Marea Britanie, acesta s-a pus pe picioare. Și-a deschis o academie de lupte și s-a recăsătorit cu Luiza, o femeie care i-a și dăruit un copil. Despre fosta familie, au rămas, însă, puține de spus.

Surse din anturajul acestuia au dezvăluit că fostul luptător l-a luat la el pe fiul său, pe care l-a antrenat pentru mai multe discipline sportive, însă pe fiica sa, Alexandra, pe acesta ar fi uitat-o cu totul. Fata, care era mică la data divorțului și care a împlinit acum 16 ani, s-ar fi plâns prietenelor că tatăl ei a părăsit-o complet și că nu-l interesează deloc soarta ei. Acesta nici măcar nu i-ar da telefon să o întrebe ce face și nici nu ar fi ajutat-o cu bani, deși pe fratele ei l-a luat în Anglia, unde s-a ocupat de el, transformându-l din fotbalist într-un campion al ringului.