Celia a născut o fetiță! Vedeta a devenit mămică pentru a doua oară!

Veste mare în showbiz-ul românesc! Familia Celiei s-a mărit. Cântăreața a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă și a devenit mamă pentru a doua oară.

16 feb. 2022, 17:49
Celia a născut o fetiță! Vedeta a devenit mămică pentru a doua oară!

Celia traversează una dintre cele mai frumoase momente din viață. În urmă cu doar câteva ore, artista a dus pe lume cel de-al doilea copil. Vedeta care este mamă de băiat a născut astăzi o fetiță perfect sănătoasă. Deși cântăreața era programată la cezariană pe data de 20 februarie, micuța se pare că și-a dorit să vină mai repede pe lume.

Ce nume va purta micuța ei?

La scurt timp după ce a devenit mămică pentru a doua oară, Celia a dezvăluit numele pe care îl va purta mezina familiei. Micuța care a primit nota 10 la naștere o să poarte un nume sfânt, Sara Maria.

CITEȘTE ȘI: Vestea zilei în showbiz! S-au cunoscut la Asia Express, iar acum anunţă nunta: „Mă însor cu Lidia Buble!”

Celia, probleme în timpul sarcinii

În ultima perioadă de sarcină, vedeta se pare că a întâmpinat mai multe dificultăți întrucât a luat extrem de mult în greutate. Mai mult decât atât, pe parcursul sarcinii, vedeta a fost infectată cu Omicron. Însă, aceasta nu a dezvoltat o formă agresivă și a trecut cu bine peste.

CITEȘTE ȘI: Moment jenant pentru Dani Oțil: „Nu știau că sunt în baie și că-i aud!”. Ce au spus Andra și Cătălin Măruţă despre relaţia sa cu Mihaela Rădulescu VIDEO

E greuț, pentru că duc o sarcină ca pentru gemeni, sunt imensă, iar sarcina apasă pe un nerv care îmi provoacă durere și disconfort pe timp de noapte, dorm puțin și deja mă simt epuizată… Totuși, sunt fericită, am împlinit 37 de săptămâni de sarcină, e minunat că am ajuns până aici. De acum și dacă ar fi să vină, nu mai este considerată prematur plus că deja ea a trecut de 3,5 kilograme și cred că e pregătită să vină …’, povestea artista, în urmă cu câteva zile.