Celia a trăit senzaţii tari! Ce s-a întâmplat în momentul când a sărit cu parapanta! Nu va uita prea curând

Celia și-a îndeplinit recent un vis mai vechi. Artista a trăit senzații tari în urmă cu câteva zile, atunci când a sărit cu parapanta, dar nu înainte de a-şi îmbrăţişa şi săruta copilul şi mama. După câteva minute de zbor artista a aterizat mai încântată şi mai fericită ca niciodată. Mai mult, momentul a fost marcat cu primul milion de vizualizări la piesa "Suflet de hârtie", lansată în urmă cu o săptămână.

02 aug. 2018, 07:22
Celia a trăit senzaţii tari! Ce s-a întâmplat în momentul când a sărit cu parapanta! Nu va uita prea curând

Zilele trecute, Celia s-a dus pe un deal din Deva, de unde a sărit cu parapanta pentru prima oară în viața sa. Saltul s-a desfășurat fără evenimente nedorite, artista împărtășind cu prietenii săi bucuria experienței unice si a faptului că a trecut de 1 milion de vizualizări pe Youtube la cel mai nou single „Suflet de hârtie”, chiar în momentul când „zbura” cu parapanta.

„A fost cea mai tare experiență din ultimii ani, visez destul de des că zbor iar când mă trezesc sunt tare fericită și îmi merge bine în ziua aceea… a fost exact aceeași senzație de bucurie imensă pe care o am și în vis, când ne-am luat zborul peste peisajele frumoase ale zonei în care m-am născut și am copilărit (Deva-Simeria), culmea s-a întâmplat ca primul milion de vizualizări la piesa „Suflet de hârtie” să mă prindă în aer, zburând fericită și la propriu și la figurat!”, ne-a declarat Celia.

Celia si Stefan Floroaica, de la Exatlon, poveste de dragoste in noul clip al artistei

Celia a lansat în urmă cu o săptămână o nouă piesă, „Suflet de hârtie”, ce iti va condimenta vara. Single-ul este însoțit de un videoclip hot în care artista apare în mai multe ipostaze pline de senzualitate, alături de cel mai sexy și iubit concurent de la Exatlon, Ștefan Floroaica. Piesa este produsă de Claudiu Coța și Dragoș Alexandru Damșa, versurile sunt scrise de către Andrei Vitan, iar de mix și master s-a ocupat Dragoș Alexandru Damșa.

Clipul, în regia lui Florin Botea, a fost filmat într-unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Timișoara, dar și în București.

În plus, Alina Ionescu, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!”, își face apariția în cel recent videoclip al Celiei.