Celine Dion se află în stare gravă. Anunţul făcut de un membru al familiei: „Durerile o paralizează. Nu poate merge”

Celine Dion se află în stare gravă. Recent, din cauza problemelor pe care le are, cântăreața a anunțat că e nevoită să își anuleze toate concertele viitoare din Las Vegas. Simptomele cu care se confruntă o împiedică să ia parte la repetiții, astfel că, nu îşi poate susţine spectacolele.

11 nov. 2021, 12:37
Celine Dion se află în stare gravă. Anunţul făcut de un membru al familiei: „Durerile o paralizează. Nu poate merge”
Celine Dion se află în stare gravă

Celine Dion se află în stare gravă. Artista a suferit enorm în momentul în care a fost nevoită să își anuleze concertele pe care trebuia să le susțină în noiembrie, ianuarie și februarie în Las Vegas. Echipa vedetei a anunțat că aceasta se confruntă cu probleme de sănătate destul de grave, așa că nu poate urca pe scenă.

Celine Dion se află în stare gravă

Céline se confruntă cu spasme musculare persistente și severe care o împiedică să concerteze. Echipa ei medicală continuă să o supravegheze și să o trateze. Simptomele cu care se confruntă o împiedică să participe la repetițiile pentru noul show„, a anunțat echipa lui Celine Dion.

După ce sora artistei a negat problemele sale de sănătate, o altă rudă a făcut declarații dure. „Nu poate să mai meargă. Suferă de dureri ale gambelor și ale picioarelor care o paralizează. Este foarte slăbită și a slăbit mult.

Este o boală care ar putea necesita o convalescență îndelungată, dacă lucrurile nu se îmbunătățesc, ar putea fi necesar să se oprească pentru câteva luni, sau chiar un an. Pentru că simptomele sale sunt mai îngrijorătoare decât credea toată lumea.”, a explicat un membru din familia artistei pentru „Here”.

Citeşte şi: Celine Dion se află în stare gravă. Anunţul făcut de un membru al familiei: „Durerile o paralizează. Nu poate merge”

Celine Dion și-a anulat concertele

Celine Dion a fost sfătuită să renunțe la concertele pe care le avea programate în perioada următoare. Vedeta a mărturisit că suferă enorm pentru că nu se va putea întâlni cu persoanele care o apreciază de foarte mulți ani.

Sunt atât de tristă, inima mea e frântă. Eu și echipa mea am lucrat la noul nostru spectacol în ultimele opt luni și faptul că nu vom putea deschide în noiembrie mă întristează dincolo de cuvinte.

Partenerii mei de la Resorts World Las Vegas și AEG au lucrat non-stop pentru a pregăti acest nou show de ultimă generație, absolut frumos.

Mă simt atât de rău că îi dezamăgesc și îmi pare deosebit de rău că mi-am dezamăgit toți fanii care și-au făcut planuri să vină în Las Vegas. Acum, trebuie să mă concentrez să-mi revin … Vreau să depășesc această situație cât mai repede.”, a zis Celine Dion.