CELTIC – ASTRA. Protasov, OPTIMIST înainte de dubla CELTIC – ASTRA

CELTIC - ASTRA. Oleg Protasov este încrezător înainte de dubla CELTIC - ASTRA din Grupa D a UEFA Europa League. CELTIC - ASTRA se joacă, joi, 23 octombrie, de la ora 22:05, pe "Celtic Park" din Glasgow.

22 oct. 2014, 19:37
CELTIC – ASTRA. Protasov, OPTIMIST înainte de dubla CELTIC – ASTRA

CELTIC – ASTRA. „Am văzut câteva jocuri ale lui Celtic, abia de acum începem pregătirea pentru meciul cu scoţienii”, a declarat Oleg Protasov, noul antrenor al celor de la Astra, după meciul de campionat cu Gaz Metan.

Astra caută în Scoţia primele puncte din Europa League. Celtic merge însă ceas, în timp ce giurgiuvenii atacă deplasarea cu abia instalatul Oleh Protasov. Acestea sunt detele problemei înainte de CELTIC – ASTRA.

Astra nu a rupt gura târgului în primele două meciuri din Europa League, însă fotbaliștii promit să își ia revanșa în duelul cu Celtic. Giurgiuvenii vor să demonstreze că se pot ridica la înălțimea așteptărilor în Europa League. „Eu zic ca suntem pe un drum bun. A venit domnul Protasov cu un staff tehnic cu foarte mare experienta,  eu zic ca suntem pe un drum bun si speram sa demonstram asta la Glasgow”, a spus Gabriel Enache înainte de CELTIC – ASTRA.

În ciuda diferenței uriașe de experiență în cupele europene, CELTIC – ASTRA ar putea fi un meci echilibrat. „Toti sunt foarte buni, toata echipa e foarte valoroasa. Dar cred ca Stokes e cel mai bun, imi place”, a spus Junior Morais.

Meciul CELTIC – ASTRA va fi arbitrat de o brigadă din Islanda avându-l la centru pe Kristinn Jakobsson, informează uefa.com. Jakobsson va fi ajutat la cele două linii de Gylfi Mar Sigurdsson şi Sigurdur Oli Thorleifsson, în timp ce rezervă va fi Gunnar Gunnarsson. Asistenţii adiţionali vor fi Thoroddur Hjaltalin şi Vilhjalmur Thorarinsson. Observatorul de arbitri va fi slovacul Jan Fasung. Partida CELTIC – ASTRA se va disputa joi, 23 octombrie, de la ora 22:05.

CELTIC – ASTRA. Ronny Deila, managerul lui Celtic, îşi avertizează însă jucătorii că Astra are o echipă care poate pune multe probleme.”Nivelul din Europa League este foarte ridicat. N-au început prea bine, dar ştim de ce este Astra capabilă să facă. Dacă ar fi jucat în campionatul Scoţiei, ar fi în top, acesta este nivelul pe care-l vom întâlni mâine. Dar ştiu, de asemenea, că dacă vom fi în cea mai bună formă, o să avem o bună şansă să câştigăm. Încă n-am văzut-o pe Celtic în cea mai bună formă în meciurile din Europa League şi sper să putem vedea mai mult. Dar cred că am dovedit că avem un spirit de echipă foarte bun, munci mult şi ne apărăm bine”, a declarat Ronny Deila înainte de partida CELTIC – ASTRA.