CELTIC GLASGOW CFR CLUJ. Dan Petrescu mai caută o MINUNE. Echipele PROBABILE

CELTIC GLASGOW CFR CLUJ. Campioana României revine pe "Celtic Park" din Glasgow, acolo unde a dat locitura în turul trei preliminar din Champions League. CFR Cluj a trecut de Celtic Glasgow, 4-3 în Scoţia după 1-1 în România, şi a acces în play-off, unde a fost eliminată de Slavia Praga. Celtic Glasgow - CFR Cluj se joacă, joi, de la ora 22:00, în direct la Digi Sport şi Telekom Sport.

02 oct. 2019, 17:03
CELTIC GLASGOW CFR CLUJ. Dan Petrescu mai caută o MINUNE. Echipele PROBABILE

CELTIC GLASGOW CFR CLUJ. Campioana României a plecat spre Scoția cu un moral bun, după victoria din campionat, 3-0 împotriva revelației Ligii 1, Gaz Metan Mediaș. Clujenii revin la Glasgow, locul unde au reușit o calificare miraculoasă. După 1-1 în Gruia, scoțienii de la Celtic Glasgow porneau ca favoriți pe teren propriu. Totuși, CFR Cluj s-a imnpus pe o arenă legendară a Marii Britanii.

CELTIC GLASGOW CFR CLUJ. Cele două formații pornesc din postura de campioane ale țărilor lor, dar și din postura de lideri în campionat în actualul sezon. CFR Cluj conduce Liga 1 cu 24 de puncte, două mai mult decât Craiova, iar Celtic Glasgow e lider în Scoția, cu 19 puncte, unul mai mult decât marea rivală, Glasgow Rangers.

CELTIC GLASGOW CFR CLUJ. Arbitru din Germania la meciul din UEFA EUROPA LEAGUE

CELTIC GLASGOW CFR CLUJ. Echipele probabile:

Celtic Glasgow: Forster – Bauer, Jullien, Ajer, Bolingoli – Brown, McGregor – Forrest, Ntcham, Christie – Edouard

CFR Cluj: Arlauskis – Susic, Boli, Burcă, Camora – Djokovic, Bordeianu, Culio – Deac, Rondon, Omrani

CELTIC GLASGOW CFR CLUJ. Partida dintre CFR Cluj și Celtic Glasgow, din Grupa E a UEFA Europa League se va disputa joi, de la ora 22:00, în direct la Digi Sport şi Telekom Sport.