CELTIC GLASGOW-CFR CLUJ LIVE VIDEO LIGA EUROPA. Scoţienii şi ardelenii, din nou faţă în faţă, după şase săptămâni

CELTIC GLASGOW-CFR CLUJ LIVE VIDEO LIGA EUROPA. Etapa a doua a grupelor Europa League se joacă joi seara, când sunt programate 24 de partide. Între acestea întâlnirea de la Glasgow, dintre Celtic şi CFR Cluj, care va începe la ora 22.00.

03 oct. 2019, 08:13
CELTIC GLASGOW-CFR CLUJ LIVE VIDEO LIGA EUROPA. Scoţienii şi ardelenii, din nou faţă în faţă, după şase săptămâni

CELTIC GLASGOW-CFR CLUJ LIVE VIDEO LIGA EUROPA. CFR Cluj se află în fruntea ierarhiei grupei E, cu 3 puncte, după 2-1 cu Lazio, fiind urmată de Rennes şi Celtic Glasgow, care au remizat în runda inaugurală (1-1), în timp ce Lazio se află pe ultimul loc.

Meciul va reprezenta cea de-a treia întâlnire dintre Celtic Glasgow şi CFR Cluj, după cele două din turul al treilea preliminar al UEFA Champions League, de la mijlocul lunii august, în care clujenii s-au impus (scor 1-1 acasă şi 4-3 în deplasare).

CELTIC GLASGOW-CFR CLUJ LIVE VIDEO LIGA EUROPA. Germanul Daniel Siebert va conduce la centru meciul Celtic Glasgow – CFR Cluj, care se va disputa, joi, de la ora 22.00, în etapa a doua a grupei E a Ligii Europa. Daniel Siebert a arbitrat-o pe FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, în 2016, pe terenul Spartei Praga, când roş-albaştrii s-au calificat în play-off, unde au fost eliminaţi de Manchester City.