Centenarul Marii Uniri: Oana Hanganu a realizat analiza numerologică a României, marcată de cifra 8

Analiză numerologică Oana Hanganu: ”România”, un nume marcat de cifra 8 Ce înseamnă, în numerologie, numele țării, România.

01 dec. 2018, 12:13
Centenarul Marii Uniri: Oana Hanganu a realizat analiza numerologică a României, marcată de cifra 8

Adunând cifrele corespunzătoare literelor din numele țării, România, ajungem la numărul 35:

R-O-M-A-N-I-A
9+6+4+1+5+9+1 = 35

În analizele numerologice se lucrează cu cifre de la 1 la 9 și cu ”Numere Maestre” (11, 22, 33, 44…)

Din acest motiv, numărul 35 trebuie redus la o cifră, prin adunarea 3+5=8 

Astfel, cifra care marchează numele țării, România, este 8.

În numerologie, 8 este numărul/cifra dualității, a puterii și a norocului schimbător, a surprizelor și a reacțiilor neașteptate sau a forțelor greu de controlat și stăpânit.

În astrologie, cifra 8 corespunde zodiei Scorpion, o zodie a Puterii, dar și a secretelor. 
Scorpioni: Regina Maria, Regele Mihai, Gheorghe Gheorghiu Dej, Emil Constantinescu, Traian Băsescu,  Theodor Stolojan, Victor Ciorbea, Liviu Dragnea.

Cifra care marchează numele unei țări își pune amprenta și asupra destinului acesteia, dar și asupra celor care se nasc sau trăiesc pe teritoriul său. Iar 8 este cifra care înseamnă resurse extraordinare și oportunități care trebuie fructificate imediat ce apar.

Cei care nu folosesc cu înțelepciune și recunoștință resursele ori șansele aduse de Destin, plătesc, mai devreme sau mai târziu. Din acest motiv, 8 este o cifră care exprimă foarte clar sintagma ”Norocul este schimbător”. Dar schimbarea norocului nu este legată de ”toanele” Destinului, ci vine ca o lecție/pedeapsă karmică.

Cifra 8 le poartă noroc celor care sunt muncitori, serioși, punctuali, responsabili și respectă cu strictețe regulile, principiile și ierarhiile.

Cifra 8 îi ajută pe cei care își folosesc puterea (de orice fel) pentru a-i ajuta pe cei din jur și nu se lasă atrași în ”jocuri de culise”, în capcanele unor situații favorabile pe moment, dar care sunt, de fapt, adevărate capcane din care nu mai pot ieși decât cu dificultate sau, poate, niciodată.

Forța cifrei 8 este extraordinară, dar în sens negativ  poate însemna frustrări, conflicte, agresiune, dezamăgiri, trădări.

În sens pozitiv, 8 este o cifră a toleranței și generozității, dar acestea trebuie să fie dublate de corectitudine, sinceritate și de o abordare realistă. Generozitatea ”de fațadă” și  toleranța greșit înțeleasă ori greșit ”aplicată” nu rămân fără urmări și se întorc împotriva celor vinovați.

Citeşte mai multe detalii pe oanahoroscop.com