CEO Samsung: „Acestea sunt dispozitivele care fac diferenţa între ce poate face un telefon şi …”

Galaxy S7 şi S7 Edge au fost lansate în urmă cu doar câteva ore, iar pe scenă şi-au făcut apariţia CEO-ul Samsung, DJ Kon şi Fondatorul şi CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, anunţă Noobz.ro.

21 feb. 2016, 21:13
CEO Samsung: „Acestea sunt dispozitivele care fac diferenţa între ce poate face un telefon şi …”

„Credem într-un univers de posibilităţi nelimitate!”, a declarat CEO-ul companiei Samsung aflat pe scenă la evenimentul de lansare Samsung Galaxy S7. „Nicio companie nu este pe o poziţie mai bună de a oferi astfel de experienţe decât Samsung.”

LANSARE SAMSUNG GALAXY S7 – Imagini

„Sunt încântat să fiu aici în faţa a mii de oameni şi cu sute de mii de oameni care ne urmăresc. Nu am visat niciodată că voi sta vreodată pe o scenă ca aceasta, în faţa a atât de multă lume.”, a declarat CEO-ul companiei Samsung DJ Kon. „Ca şi companie, Samsung a învăţat să asculte şi să ia cele mai bune decizii, astfel devenind un pionier în luarea deciziilor.

Ambiţia a fost întotdeauna din ce în ce mai mare. Am realizat ceea ce alţii doar au visat. Noi ne-am asumat responsabilitatea de a vă asculta şi de a face lucrurile de care vouă vă pasă. Îmi asum responsabilitatea în faţa a milioane de oameni din întreaga lume pentru a transforma vieţile tuturor.

LANSARE SAMSUNG GALAXY S7 – LIVE

Îmbrăţişez această responsabilitatea cu încredere. Nu afirmăm că ştim totul, dar îi ajutăm pe clienţi să obţină ceea ce îşi doresc. Suntem oameni prin pasiunea de a asculta, de a învăţa şi de a împărtăşi.”, a mai adăugat acesta.

Citeşte mai departe pe Noobz.ro şi vezi imagini de la evenimentul de lansare al Samsung Galaxy S7.