Cerasela de la Insula Iubirii, dezvăluiri după despărțirea de iubit: „Mă dezbrac de tot, și la propriu, și la figurat”

Cerasela de la Insula Iubirii, dezvăluiri după despărțirea de iubit. Fosta concurentă a show-ului a mărturisit că nu regretă nimic din ceea ce s-a întâmplat în Thailanda și că nu și-a dorit nimic serios cu niciuna dintre ispite, deși Daniel îi făcea, la tot pasul, ochi dulci.

15 dec. 2022, 20:51
Cerasela de la Insula Iubirii, dezvăluiri după despărțirea de iubit: „Mă dezbrac de tot, și la propriu, și la figurat”
Cerasela de la Insula Iubirii, dezvăluiri după despărțirea de iubit

Cerasela de la Insula Iubirii, dezvăluiri după despărțirea de iubit. „Insula Iubirii a fost cea mai dificilă, dar cea mai minunată experiență. A fost un retreat, o pot numi renașterea mea, locul în care am reușit să mă cunosc cel mai bine și unde mi-am dat seama ce fel de femeie sunt, cu adevărat.

Între mine și Rareș nu mai există acum niciun fel de relație. Eu îl respect, îi mulțumesc mult pentru tot și sper, din tot sufletul meu, să fie fericit. Daniel îmi e prieten și ne permitem anumite glume pentru că avem multe lucruri în comun. El mi-a fost aproape și în emisiune și după ce Rareș s-a despărțit de mine, atunci când am avut crize de plâns. Mi-a dat sfaturi bune.

E un om bun, în ochii mei, chiar dacă uneori a cam exagerat cu ispitirea. Nu regret nimic de la Insula Iubirii, acolo am fost 100% eu! Există în mine și partea asta de actriță/ show-woman. Cine mă cunoaște cu adevărat, știe asta despre mine”, a spus Cerasela, în Fanatik.ro.

Citește și: Surpriză la Insula Iubirii 2022. Cerasela l-a dus pe Daniel în Camera Liberă: „Nu m-am simțit niciodată frumoasă”. Ce a urmat între cei doi

Cerasela de la Insula Iubirii, dezvăluiri după despărțirea de iubit

Cerasela a povestit că nu are probleme să renunțe la haine în fața camerelor și o interesează numai ceea ce ea crede despre propria-i persoană. Dacă înainte punea preț pe părerile oamenilor, timpul și lucrurile petrecute în viața ei au schimbat-o total. Momentan, nu este implicată într-o relație cu vreun bărbat.

Eu sunt o femeie curajoasă. Sunt o femeie puternică, dar nu mă consideram o femeie frumoasă, Mereu mi-am dorit să mă văd frumoasă. Îmi place să pozez! În fața camerelor mă dezbrac de tot, și la propriu, dar și la figurat. Acum conștientizez cum arăt datorită ședințelor foto și nu mă ascund cu nimic. Sunt transparentă și nu mă interesează deloc părerea lumii.

Dacă mie îmi place o anumită poză și am și un mesaj, îl voi posta indiferent dacă sunt goală sau nemachiată.

În prezent sunt într-o relație cu mine. E timpul meu cu mine, mă vindec de tot trecutul, mă cunosc și mă iubesc așa cum sunt. Bărbatul meu trebuie să fie sincer!

Să se cunoască bine, bine, să știe ce își dorește, să aibă un job serios și stabil, să își dorească o familie, minim 2 copilași, să meargă la sală, să aibă o doză de nebunie, dar să fie și serios. Să fie bărbat puternic!  Aspectul fizic e discutabil… sufletul mă interesează cel mai mult. Trebuie să știe să-mi ofere liniște, protecție, iubire caldă.

Nu mă mai poate da pe spate nimeni și nimic. Pentru a mă cuceri, un bărbat trebuie să fie, în două cuvinte, natural și sincer”, a mai adăugat Cerasela.