Cererea de demisie a unei femei face furori pe internet. Vezi ce a scris femeia şefului ei înainte să plece

Sarcastică, o angajata a unei şcoli din Marea Britanie îi cere scuze şefului ei pentru că nu e "un robot fără sentimente" şi îi recomandă să-i găsească rapid un înlocuitor.

28 apr. 2015, 15:49

O femeie angajată la o şcoală din Marea Britanie a decis să demisioneze de la locul de muncă din cauza unor probleme familiale, nu înainte însă de a-i lăsa şefului ei o scrisoare.

„Îmi pare rău că mama mea vitregă a murit atât de repede din cauza cancerului. Îmi pare rău că nu sunt un robot, că am fost afectată de această veste şi că am fost nevoită să lipsesc de la muncă. Îmi pare rău că m-am îmbolnăvit şi că am lipsit de la muncă pentru a nu mai îmbolnăvi şi pe altcineva. Îmi pare rău că munceam 47,5 ore pe săptămână (fără să fiu plătită peste program, aşa cum era legal) în ultimele şapte luni. În mod clar sunt un angajat groaznic şi pentru asta îmi cer scuze. Ştiu că urăşti să ţi se spună ce să faci, dar te sfătuiesc să cauţi pe cineva să mă înlocuieşti. Cât mai repede”, a scris femeia în cererea de demisie, potrivit mirror.co.uk.