Cereri în căsătorie: Cum să creezi atmosfera IDEALĂ pentru ca EA să spună DA GALERIE FOTO

Când vine vorba despre propuneri serioase, cum ar fi cererea în căsătorie, este nevoie de inspiraţie, de ingeniozitate, pentru a crea momentul romantic în care ea să spună DA!

15 aug. 2013, 08:39

Nu este chiar atât de uşor să găseşti momentul şi cuvintele potrivite, dar vedetele pot oferi câteva idei. Tabloidul britanic The Sun prezintă câteva exemple ale celor care mai îndrăzneţi şi ingenioşi pretendenţi.

Christina Aguilera şi Jordan Bratman

Înainte de a se încumeta să o ceară de soţie pe Christina Aguilera, Jordan Bratman a fost mult timp prieten cu ea. Când s-a hotărât să facă „marele pas”, Jordan a închiriat o cameră la hotel pe care a umplut-o cu petale de trandafiri presărate peste tot şi cu cutii de cadouri, în care a pus versuri scrise de el însuşi. Când Christina a deschis ultima cutie, a găsit acolo un inel de logodnă, iar el a cerut-o apoi de soţie.

Tori Spelling şi Dean McDermott

Vedeta din Beverly Hills 90210, Tori Spelling şi soţul ei, Dean McDermott dau impresia că le plac foarte mult cererile în căsătorie încât au repetat „episodul” de două ori. Prima oară, în 2005, Dean a cerut-o de soţie pe Tori în Ajunul Crăciunului. A pregătit ca decor o alee pe care a împodobit-o cu luminiţe şi în capătul căreia se afla Pomul de Crăciun ce avea în vârf inelul de logodnă.

A doua oară, a repetat propunerea când se aflau în vizită, în Canada, ţara ei natală, pe malul unui lac ce crea o atmosferă romantică.

Mariah Carey şi Nick Cannon

Celebra cântăreaţă l-a întâlnit pe Nick chiar în culisele Teen Choice Awards. Au făcut conversaţie, el i-a spus multe lucruri drăguţe şi s-au îndrăgostit apoi unul de celălalt până peste cap. În 2008, a urcat-o pe acoperişul clădirii ei din New York, iar când luminile ei favorite – roz şi violet – au aprins Empire State Building, a cerut-o în căsătorie oferindu-i şi o cutie în care se afla un mare diamant.

Howard Stern şi Beth Ostrosky

Pentru cele care au visat în copilărie prinţul pe cal alb, care vine să le ceară în căsătorie, o asemenea cerere romantică nu-şi are locul în cazul vedetei de radio Howard Stern când i-a propus lui Beth să îi fie soţie. În 2007, de Sfântul Valentin, Howert a venit în vizită la ea, cu un cadou special. I l-a arătat, dar i-a pus o condiţie esenţială pentru ca darul să încapă în mâinile ei: să se dezbrace în pielea goală. La început, Beth a fost uluită, dar până la urmă a cedat şi s-a conformat insolitei pretenţii a viitorului ei soţ. Când a dschis cutia, a găsit un inel superb, cu diamant.

Cheryl şi Ashley Cole

Cheryl, vedeta muzicii vedeta muzicii pop, a fost dusă în 2005 în Dubai, de către prietenul ei de-atunci, fotbalistul Ashley Cole. A fost o călătorie memorabilă. În timp ce se plimbau prin deşert, pe cămilă, Ashley a cerut-o de soţie, iar ea a acceptat. I-a oferit apoi un inel cu diamant în valoare de 50.000 de lire sterline şi o cină romantică, stropită cu şampanie scumpă.

Matthew McConaughey şi Camila Alves

Vedeta din Magic Mike  a cerut mâna fotomodelului brazilian chiar în ziua de Crăciun, în 2011. Inelul de logodnă a fost împachetat în opt cutii, una într-alta. Când Camila a dschis-o pe ultima şi a găsit inelul, Matthew a îngenunchiat în faţa ei şi a cerut-o de soţie.