Cereri incredibile ale lui Cristian Cioacă. Poliţistul vrea ca Elodia să fie căutată în mănăstiri

Apărătorul lui Cristian Cioacă solicită Parchetului ca Elodia să fie căutată la toate mănăstirile, dar şi audierea celui care a ameninţat-o pe Aspazia Cojocaru, judecător la Curtea Constituţională. Cioacă vrea, de asemenea, ca vecinii socrilor săi şi clienţii pe care soţia sa i-a avut în perioada anilor 2005-2007 să fie audiaţi.  

17 ian. 2013, 10:51
Cereri incredibile ale lui Cristian Cioacă. Poliţistul vrea ca Elodia să fie căutată în mănăstiri

Avocata lui Cristian Cioacă a depus la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie o cerere cu 24 de puncte în care solicită ca avocata Elodia Ghinescu să fie căutată atât la punctele de frontieră, cât şi în azile şi la mănăstiri, pentru că este posibil să se afle în astfel de locuri, informează România TV. „Cer emiterea unei adrese către Patriarhia Română pentru a se comunica date şi informaţii privind posibilitatea ca soţia mea să fie găzduită într-una din instituţiile de cult din ţară, respectiv schituri sau mânăstiri sub o identitate reală sau sub vreo altă identitate”.

Poliţistul vrea ca vecinii socrilor săi să fie audiaţi. „Va rog a fi audiaţi vecinii socrilor mei din localitatea Râşnov pentru a fi interogati cu privire la data la care au văzut-o pe soţia mea la domiciliul părinţilor săi, persoanele cu care aceasta a fost văzută. Solicit aceasta deoarece am aflat în cursul acestor ultimi ani că la domiciliul socrilor mei soţia mea obişnuia să ducă diverşi bărbaţi cu care avea relaţii intime’‘, scrie Cioacă în cererea înaintată procurorilor.

De asemenea, el a solicitat ca cel care a ameninţat-o pe judecătoarea CCR Aspazia Cojocaru să fie audiat. Nicu Pârlăţeanu îi spunea Aspaziei Cojocaru: „am să te omor ca pe Elodia”.

Acum, Cristian Cioacă spune că şi Nicu Pârlăţeanu s-ar putea să aibă o legătură cu dispariţia soţiei sale. Ba mai mult, Cioacă solicită audierea tuturor clienţilor pe care soţia lui i-a avut în perioada anilor 2005-2007.

Citeşte şi: Anchetatorii: Cioacă are profilul un psihopat

Cristian Cioacă face cereri de eliberare şi susţine că probele sunt fabricate. Joi, Curtea de Apel Bucureşti va anunţa dacă va fi menţinută starea de arest a lui Cristian Cioacă, după ce acesta a atacat decizia cu recurs.

Cristian Cioacă, acuzat de uciderea Elodia Ghinescu, a fost arestat, la cinci ani de la dispariţia avocatei.

Elodia Marilena Ghinescu (38 de ani) din Braşov a dispărut de acasă la sfârşitul lunii august 2007. Soţul acesteia, poliţistul Cristian Cioacă, a anunţat Poliţia despre dispariţia femeii abia în 5 septembrie 2007, la solicitarea şefei acesteia. Ulterior, haine de poliţist, aparţinând lui Cioacă au fost găsite într-o râpă lângă Râşnov.