Amendat pentru că şi-a cerut iubita în căsătorie cu un banner afişat într-un loc public

Primarul din Timişoara, Nicolae Robu, este furios pe tinerii care vor să-şi surprindă viitoarele soţii cu cereri în căsătorie inedite. Recent, un tânăr i-a cerut mâna prietenei sale printr-un mesaj scris pe un afiş care a fost agăţat de faţada Operei. Primarul consideră, însă,deplasat gestul bărbatului şi cere poliţiei locale să îi amendeze pe toţi cei care îi vor urma exemplul.

28 sept. 2015, 07:49
Amendat pentru că şi-a cerut iubita în căsătorie cu un banner afişat într-un loc public

Nicolae Robu a luat decizia de a amenda cererile în căsătorie inedite după ce un bărbat şi-a surprins iubita cu o astfel de cerere. Ajutat de prieteni, tânărul a realizat un afiş uriaş pe care a scris „Maria vrei să fii soţia mea?”

Maria a fost invitată la o plimbare, iar la un moment dat prietenii tinerilor au desfășurat bannerul agățat de balconul Operei din Timișoara, scrie tion.ro.

Bineînţeles că răspunsul a fost „DA”, dar primarul Nicolae Robu nu este deloc sensibilizat şi consideră că surpriza tânărului îndrăgostit a fost una deplasată.

„Am cerut să se aplice legea. Am cerut Poliției Locale să aplice legea, să vadă ce stabilește legea pentru afișarea de bannere într-un loc nepermis. Este un gest ostentativ, așa cum au mai făcut și alții gesturi ostentative, să demonstreze că se poate. Nu am nimic cu nimeni, nici cu îndrăgostiţii, nici cu bicicliştii, nici cu copacii, dar dacă nu mai respectăm nimic și transformăm în ce vrem noi… E vorba despre niște reguli – le respectăm sau nu. Mâine se duce altcineva, dacă e la liber folosirea balconului Operei pentru ce vrea fiecare, și pune alt mesaj. Haideți să fim oameni serioși”, a spus Nicolae Robu. 

Citeşte şi A vrut să îşi ceară iubita în căsătorie, însă a scăpat inelul în mare. Ce a urmat este de POVESTE FOTO