PSD Arad: când Dorel Căprar şi Mihai Fifor se ceartă, câştigă Laurenţiu Nistor

În CEX PSD s-a discutat luni despre situaţia din filiala judeţeană Arad, unde s-au ţinut alegeri, deşi Bucureştiul recomandase să se mai amâne procedurile. Filiala judeteană a PSD a fost epicentrul unui scandal între actualul lider Dorel Caprar şi Mihai Fifor care s-a retras din cursă, informează stiripesurse.ro.

10 feb. 2020, 15:25

Surse din PSD spun ca în CEX s-a decis ca la şefia PSD Arad să fie instalat interimar Laurenţiu Nistor, şeful PSD Hunedoara. Surse din PSD spun că în CEX s-a decis ca la şefia PSD Arad să fie instalat interimar Laurenţiu Nistor, şeful PSD Hunedoara.

Pe surse s-a aflat că membrii Comitetului Executiv al PSD au discutat astăzi despre situația din filiala arădeană.

Interesant este de amintit că, deși conducerea de la București a partidului a cerut celor din filială, în speță domnului Căprar, să amâne procedurile pentru alegerile din filiala județeană, acesta, alături de membrii echipei care au câștigat alegerile de vineri, nu au luat în seamă recomandările. Aceste alegeri au culminat cu scandalul dintre Dorel Căprar și Mihai Fifor, respectiv retragerea lui Fifor din cursă.

Astfel, pe surse aflăm că CEx a decis să anuleze alegerile organizate la Arad, dar mai mult de atât și poate mai important, conducerea centrală a decis dizolvarea filialei județene. Aceleași surse susțin că la conducerea organizației ar fi fost propus un președinte interimar, fiind vorba despre șeful PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor.

Noul președinte își va încheia mandatul peste două săptămâni, când vor fi organizate alegeri.

Citeşte şi: Mihai Tudose: Victor Ponta „se visează preşedinte în 2024”