Cezar, înainte de FINALA Eurovision: Sunt încrezător în vocea mea

Cezar, reprezentantul României la Eurovision, se simte încrezător în vocea sa şi îşi doreşte să îi facă mândri şi fericiţi pe toţi românii prin prestaţia sa în finala competiţiei, care va avea loc sâmbătă seara, pe Malmö Arena din Suedia.

18 mai 2013, 14:14
Cezar, înainte de FINALA Eurovision: Sunt încrezător în vocea mea

„Este momentul pe care, practic, l-am dorit şi l-am aşteptat de când am pus piciorul în Suedia. După cele două repetiţii de ieri (n.r. vineri), am definitivat toate detaliile show-ului. Mă simt bine, sunt încrezător în vocea mea, în piesa pe care o interpretez şi în show-ul pe care noi, românii, îl aducem pe scena de la Malmö. Îmi doresc ca în această seară să îi fac mândri şi fericiţi pe toţi românii şi pe toţi cei care mă apreciază”, a declarat Cezar, înainte de finala Eurovision, potrivit unui comunicat al TVR.

Şeful delegaţiei României, Dan Manoliu, consideră că repetiţia de vineri seara a avut un mare potenţial de a-i aduce voturi artistului român, fiind şi „cea mai bună repetiţie de până acum”. Aceasta a fost şi părerea compozitorului Cristian Faur, care a confirmat că It’s My Life s-a auzit impecabil.

Cezar va fi cel de-al 14-lea concurent în finală, conform anunţului făcut vineri de organizatori.

Ordinea completă a intrării în concurs a celor 26 de ţări participante în finala Eurovision 2013 este următoarea: Franţa, Lituania, Moldova, Finlanda, Spania, Belgia, Estonia, Belarus, Malta, Rusia, Germania, Armenia, Olanda, România, Marea Britanie, Suedia, Ungaria, Danemarca, Islanda, Azerbaidjan, Grecia, Ucraina, Italia, Norvegia, Georgia şi Irlanda.

Românii nu-l vor putea vota pe Cezar nici în finală, însă reprezentantul nostru va putea primi puncte de la toate cele 39 de ţări care au fost în concurs, chiar dacă nu s-au calificat în această etapă.

Eurovision: Danemarca este favorită, însă România este cea mai spectaculoasă