Cezar Ouatu, dezvăluiri incendiare despre cea mai mare fantezie a lui: „Aș vrea să petrec o noapte romantică cu Andreea Esca”

Cezar Ouatu este unul dintre cei mai cunoscuți interpreți români, fiind de foarte multe ori în centrul atenției. De această dată, declarațiile lui a stârnit vâlvă, deoarece a dezvăluit care este cea mai ascunsă fantezie a lui.
Filip Stan
19 dec. 2023, 17:46
Cezar Ouatu, dezvăluiri incendiare despre cea mai mare fantezie a lui: „Aș vrea să petrec o noapte romantică cu Andreea Esca”
Cezar Ouatu, dezvăluiri incendiare despre cea mai mare fantezie a lui: „Aș vrea să petrec o noapte romantică cu Andreea Esca”

Cezar Ouatu a surprins cu declarații neașteptate în cadrul emisiunii de la Pro TV, moderată de Cătălin Măruță. În timpul participării sale la segmentul dedicat subiectelor incitante, artistul a discutat despre personalități notorii din lumea showbiz-ului. Cu un ton atât plin de umor, cât și cu seriozitate, a menționat:“Deja sunt inhibat tot!(…) Câte divorțuri au fost după proba asta?”.

Citește și: Oana Zăvoranu se lansează în afaceri! Ce planuri are vedeta pentru noul an: ”Nimic nu mă poate opri”

Primul nume dat a fost Andreea Esca, despre care a dezvăluit: “Aș vrea să petrec o noapte romantică, dacă nu ar afla nimeni, cu Andreea Esca! Iartă-mă! Nu e nimic rău, e o doamna respectabilă!”.

În legătură cu Angela Gheorghiu, despre care s-a scris că i-a fost iubită, Cezar a dezvăluit: “Trei defecte ale Angelei Gheorghiu? Perfecționism, inclusiv în percepția celorlalți, ce defect e dacă te culci foarte târziu, da, știu asta, a fost o relație asumată, și profesională, și… se știe…am fost împreunp un an. Tot respectul”.

La întrebarea “care sunt cei mai nesuferiți din showbiz”, a precizat: “Anda Adam, Mihai Trăistariu, Ana Baniciu. Anda m-a scos dintr-un joc, Mihai participă de mult timp la Eurovision, iar Ana…e o vorbă la noi… De cântat, arată bine”. Horia Brenciu, Randi și Nicole Cherry, Sava Negrean Brudașcu,  deși ultima variantă e de ardei umpluți. (…) Mama mea, cum e sosul, nu cred că mă salută Horia Brenciu. Vai de capul meu.”, a declarat el, conform protv.ro.

Chiar dacă au petrecut împreună un an, Cezar Ouatu nu ezită să o critice pe Angela Gheorghiu în urma declarațiilor făcute de aceasta. Soprana afirmase că nu are nicio obligație față de statul român și l-a atacat pe dirijorul Cristian Măcelaru, numindu-l „trădător de țară”, întrucât a ales să interpreteze Rapsodia română a lui George Enescu în fața Turnului Eiffel.

„Probabil dumneai a zis asta pentru că, paradoxal, un artist de talia ei a cântat peste tot, mai puțin la noi în țară. Dar se întâmplă ca artiști mari de afară să nu aibă acces la ei în țară. Suntem diferiți ca și concepție. Probabil dezamăgirea ei cumva e justificată în viziunea sa. Eu îmi doresc și pentru ceilalți artiști, mici, mari, pe care-i și promovez, și le recomand tuturor să nu se raporteze doar la scenele din România. În momentul în care ai reușit să pătrunzi afară, e ca o balanță a valorii. La noi din punct de vedere muzical e cu dus și întors. Dar nu trebuie să uiți de unde ai plecat. Chiar dacă nu ai cânat aici, ai o datorie morală și prin simplu fapt că te-ai născut aici.

Eu am dublă cetățenie, am debutat acolo. Dacă Dumnezeu nu mi-ar fi dat vocea asta descoperită în ultimul an la Liceul de Artă, aș fi rămas un pianist pasionat de jazz, muritor de foame.. Mulți colegi, care n-au putut pătrunde afară, acum se mulțumesc cu niște cântări cu artiști celebri de aici. Câteodată e greu să ajungi cineva și-n România’, a spus Cezar Ouatu, pentru impact.ro.

Cezar a ținut să precizeze faptul că nu Angela Gheorghiu l-a ajutat cu promovarea și a specificat că nu își dorește să aibă nicio prietenie cu ea.

„Nu…  Să spună Angela Gheorghiu dacă m-a ajutat cu ceva. Nu mi-am dorit să fiu prietenul, amicul ei. Ăsta devenise numele meu. Îmi respect prea mult tatăl și mă cheamă Cezar Ouatu, nu amicul dumneai. Mi-am permis să-mi păstrez și să-mi duc numele de familie mai departe. Nu mă aflu printre cei pe care i-a ajutat și promovat. Noi am avut doar două-trei colaborări împreună. Dar e un om extraordinar care a ajutat foarte mulți dirijori, cântăreți, care au cântat cu domnia sa și vorbim de scene mari de afară.

Dar când ajuți, nu-i obligatoriu să și primești ceva. Poate de aici și supărarea ei. Îmi pare rău că noi ar trebui ca români să ne respectăm mai mult artiștii care contează. Uităm foarte repede, ne raportăm la artiști cu câteva milioane de vizualizări.

Multe legende au murit extrem de sărace. De ce oare? La noi îți aruncă o stea din aia de la președinție, cu care mori de foame. Ca artiștii mari să fie mândri, ar trebui să fie mai protejați. Zona asta e uitată. Dar la ce circulă la noi prin țară la nivel muzical… Dacă nu asculți Dani Mocanu, nu ești în râdul lumii’, a declarat Cezar Ouatu.

 Citește și: Ce secret i-a dezvăluit Victor Cornea celebrei sale iubite chiar de la prima întâlnire. Andreea Bălan nu a fost deloc surprinsă: „A fost decisiv pentru relație”

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!