Cezar Ouatu, părăsit de iubită înainte de a ajunge la altar

Cezar Ouatu s-a împăcase cu stewardesa Andreea Petria (31 de ani), cea care i-a fost iubită înainte ca acesta să înceapă o relație cu soprana Angela Gheorghiu (48 de ani).

06 iun. 2015, 07:07

Cezar Ouatu nu are noroc în dragoste. După ce în urmă cu doar câteva săptămâni şi-a cerut iubita în căsătorie, acesta a primit o lovitură dură din partea femeii. Se pare că interpretul a fost părăsit de Andreea Petria, imediat după ce aceasta acceptase cererea în căsătorie.

Iubita lui Cezar Ouatu, PRIMA REACŢIE după ce a fost cerută de soţie. „Renunţ…”

Se pare că Cezar Ouatu a fost refuzat de blondină chiar dacă îi acceptase cererea  în căsătorie. El a cerut-o de soţie în cadrul emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1. Imediat după plecarea acestora în Dubai, ruptura s-a produs. Şi asta pentru că Andreea Petria lucrează acolo la Emirates Airline, tânăra a rupt logodna cu acesta.

Povestea de dragoste dintre Cezar şi Andreea Petria a durat timp de aproape cinci ani. Relaţia lor s-a răcit la începutul anului 2012, când Cezar s-a îndrăgostit de soprana Angela Gheorghiu, care-i putea oferi o carieră frumoasă. La aceasta a mai contribuit şi faptul că blonda, fiind angajata unei firme de transport aerian a unei ţări arabe, a fost mai mult plecată din ţară. În acest timp, Cezar locuia la Milano şi a încurajat-o să-şi urmeze drumul. După ce s-a produs ruptura dintre ei, reprezentantul României la Eurovision pare că nu a putut s-o uite pe Andreea. Cei doi nu au întrerupt legătura nici măcar în perioada în care contratenorul s-a iubit cu Angela Gheorghiu. La începutul acestui între cei doi s-a reaprins din nou flacăra.