Cezar Preda: Bătrânul edec atacă din nou fără ruşine şi cu tupeu bolşevic

Cezar Preda îi răspunde lui Ion Iliescu, după ce fostul şef de stat a afirmat, luni, că Traian Băsescu este o persoană "fără scaun la cap", care ar trebui să demisioneze din funcţia de preşedinte al Republicii. Prim-vicepreşedintele PDL îl cataloghează pe Iliescu drept "un bătrân edec fără ruşine" şi face o trimitere şi la premierul Victor Ponta, despre care afirmă indirect că ar fi "un ucenic".

30 iul. 2012, 13:59
Cezar Preda: Bătrânul edec atacă din nou fără ruşine şi cu tupeu bolşevic

 Prim-vicepreşedintele PDL, Cezar Preda, îl contrează pe Ion Iliescu, despre care afirmă că ar avea „tupeu bolşevic”.

„Bătrânul edec atacă din nou fără rușine și cu tupeu bolșevic. Ilici al României, cel care a boicotat referendumurile din 2007 și 2009 și care a inițiat și sprijinit fără rezerve destabilizarea țării prin suspendarea președintelui din 2007 și 2012, nu-și amintește decât ziua de ieri. Nu-și amintește ce au decis românii covarșitor în referendumurile anterioare, nu-și amintește că 80% dintre români i-au respins acțiunea de demitere din 2007”, afirmă Preda, prin intermediul unui comunicat remis ROMÂNIATV.NET.

Conform liderului democrat-liberal, fostul şef de stat ar avea „pontaci” pe care „îi învaţă ce ştie el mai bine”.

„Cel mai grav este că edecul are ucenici, pontaci pe care îi învață ce știe el mai bine. Să nu aibă și să nu creadă în nici un Dumnezeu și să mintă fără scrupule „mujicii”. Spun amândoi că românii prezenți la vot ieri i-au dat un mesaj președintelui. Spun amândoi că USL a obținut o victorie. Victorioșii USL-iști sunt ori diletanți , ori bolnavi irecuperabili dacă pentru un „succes” fără folos au risipit credibilitatea externă a României. Pentru o medalie de tinichea s-a pierdut enorm în plan politic, financiar și social. Pentru tinicheaua lor am plătit în ultima lună noi, toti românii”, susţine prim-vicepreşedintele PDL.

„Cel bătrân a ținut România pe loc timp de 10 ani, secătuind-o de toate resursele, cel tânăr o duce înapoi cu 10 ani, în afara Europei. Atâta pot, atâta fac. Halal meșter, halal ucenic!”, conchide Cezar Preda.