CFR-CELTIC LIGA EUROPA. Antrenorul scoţienilor nu-i dispus să cedeze niciun punct în Ardeal. „Nu suntem aici ca să facem favoruri”

CFR-CELTIC LIGA EUROPA. Campioana României joacă azi, de la ora 20.00, meciul decisiv pentru calificarea în primăvara europeană, având nevoie de un singur punct. Antrenorul echipei Celtic Glasgow, Neil Lennon, a anunţat însă că formaţia scoţiană vine la victorie la Cluj, deşi a lăsat acasă mai mulţi jucători de bază.

12 dec. 2019, 07:03
CFR-CELTIC LIGA EUROPA. Antrenorul scoţienilor nu-i dispus să cedeze niciun punct în Ardeal. „Nu suntem aici ca să facem favoruri”

CFR-CELTIC LIGA EUROPA. „Forster, McGregor, Edouard, Rogic, Christie. Niciunul nu a făcut deplasare, nu sunt disponibili. A fost o lună aglomerată. Toţi jucătorii au nevoie de minute de joc. Este o situaţie bună să le dăm acestor jucători motivaţia necesară pentru a juca bine. Suntem aici să fim competititvi, suntem aici să câştigăm. Am făcut o campanie fantastică, trebuie să respectăm competiţia. Este ultimul meci din campanie, nu avem presiune pe noi, iar asta ne face un adversar periculos pentru oricine„, a declarat Neil Lennon, la conferinţa de presă.

CFR-CELTIC LIGA EUROPA. Cât despre faptul că Dan Petrescu a declarat că echipa sa poate câştiga Europa League, Neil Lennon a spus: „E un compliment frumos din partea lui Dan, dar nu scapă doar pentru că a spus asta. Nu suntem aici să facem favoruri cuiva, suntem aici să urmărim ce e mai bine pentru clubul Celtic şi jucătorii mei„.