CFR CLUJ 0-3 DINAMO: Claudiu Bumba marchează în ultimele secunde ale partidei

CFR CLUJ - DINAMO LIVE VIDEO ONLINE DIGI SPORT. LIVE STREAMING DOLCE SPORT:  În ultimul meci de pe teren propriu din ediţia curentă, clujeni vor primi vizita celor de la Dinamo, într-o partidă de totul sau nimic pentru un loc pe podium la finalul stagiunii.

06 mai 2017, 14:51
CFR CLUJ 0-3 DINAMO: Claudiu Bumba marchează în ultimele secunde ale partidei

CFR CLUJ – DINAMO LIVE VIDEO ONLINE DIGI SPORT. LIVE STREAMING DOLCE SPORT: O singură înfrângere au suferit bucureştenii în precedentele cinci deplasări, 1-2 cu FCSB, în rest au două victorii şi două rezultate de egalitate. 

CFR CLUJ – DINAMO LIVE VIDEO ONLINE STREAMING DIGI SPORT ŞI DOLCE SPORT.

ECHIPELE PROBABILE:

CFR Cluj (4-2-3-1): Marc – Tiago Lopes, Larie, Horj, Peteleu – L. Rus, Gomelt – Sorsa, Filipe Nascimento, Al. Păun – Omrani
Antrenor: Vasile Miriuță

Dinamo (4-2-3-1): Penedo – Romera, Nedelcearu, Dielna, St. Filip – Mahlangu, Nistor – Hanca, Rivaldinho, Palic – Nemec
Antrenor: Cosmin Contra

Gruparea „alb-roşie” nu s-a mai impus în deplasare din 6 aprilie 2013, CFR – Dinamo 0-1, gol Ionel Dănciulescu, din pasa actualului „feroviar” Laurenţiu Rus. Au urmat în campionat două succese ale clujenilor şi două rezultate de egalitate.

Cea mai recentă confruntare: 5 aprilie 2017, Dinamo – CFR 2-0, goluri Nemec şi Rivaldonho. Cosmin Contra a câştigat singurul trofeu din cariera de antrenor chiar în faţa grupării ardelene: Cupa României 2012-2013, Petrolul – CFR 1-0.

Penultima etapă din play-off-ul Ligii 1 începe ÎN DIRECT la Digi Sport 1 şi Dolce Sport 1, în această seară, de la ora 21:15. CFR Cluj va primit în Gruia vizita lui Dinamo. Pentru ardeleni, meciul de azi va fi ultimul pe propriul teren în actuala ediție de campionat.

Ieșiți din lupta pentru titlu după înfrângerea cu oltenii de la Craiova, clujenii au o singură victorie în ultimele 5 etape. Echipa lui Miriuță nu a marcat niciun gol în ultimele 3 meciuri jucate pe propriul teren. CFR nu va putea conta în ultimele două etape pe goalkeeperul Mihai Mincă, accidentat.

De partea cealaltă, echipa lui Contra are un moral ridicat după succesul din derby-ul cu FCSB. Dinamo este la două puncte în spatele formațiilor de pe primele două locuri și cu un succes în această seară poate urca pe primul loc, cel puțin până la meciulul Viitorului. În ultimele 5 etape, trupa din Ștefan cel Mare are 4 victorii și o remiză. Ultima vitorie a lui Dinamo în Gruia a venit însă în urmă cu mai bine de 4 ani.

Cosmin Contra a câştigat singurul trofeu din cariera de antrenor chiar în faţa grupării ardelene: Cupa României 2012-2013, Petrolul – CFR 1-0. Antrenorul lui Dinamo s-a întâlnit de două ori cu Vasile Miriuță în Liga 1 și a bifat o victorie și o remiză. Cea mai recentă confruntare a avut loc pe 5 aprilie. Dinamo – CFR 2-0, goluri Nemec şi Rivaldonho.